I

IN DE AGENDA: HET EERSTE TACO FESTIVAL IN AMSTERDAM

amsterdam taco festival - taco festival amsterdam

Een ritje naar Mexico? Leuk! Maar niet nodig. Althans, niet voor de beste taco’s. Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021 vindt namelijk de allereerste editie van het Amsterdam Taco Festival plaats binnen in het monumentale pand Het Sieraad in Amsterdam plaats!

Mexicaanse smaken in Mokum

De laatste keer dat we op een food festival stonden voelt als ages ago. Dus man man, wat zijn we blij dat we binnenkort weer langs de verschillende foodstands mogen struinen. Het Amsterdam Taco Festival is er zéker eentje die wij niet willen missen. Vergapen aan de Mexicaanse lekkernijen zonder ons zorgen te maken om regen (want overdekt!). Typisch gevalletje: voor in de agenda.

Ook leuk: 7 x Toffe dinner shows in Amsterdam >

Wat staat er op het menu?

Of beter gezegd, wat niet? Op het Amsterdam Taco Festival kun obviously taco’s proeven. Denk daarbij aan vullingen van verschillende stoofvleesjes of flautas de pollo. Maar ook: alambres de pollo en fajitas de pollo, een lamstaco van Local Dealer, chipotle braised beef taco’s van Taqueria Lima, Caliente Latin Food van Duck Truck of Caramba en Chiapas Taco Cartel. Geen idee wat alles is? Nou, extra reden om langs te gaan! Glaasje Amsterdamse tequilla erbij? Waarom ook niet!

Teken jij alvast een tacootje in je agenda, op zaterdag 20 of zondag 21 november?

Tickets voor zaterdag 20 november 2021 >
Tickets voor zondag 21 november 2021 >

Taco to you there!

CategoriesWeekend tips