A

AMERIKA VAN WEST NAAR OOST ONTDEKKEN VOOR €200.

treinen door Amerika. Budget reizen amerika

Als reiziger kom je voor lastige keuzes te staan. Ga je bijvoorbeeld naar de Westkust of Oostkust van de Verenigde Staten? Met deze coast-to-coast treinrit hoef je niet te kiezen. Van San Francisco naar New York, langs allerlei Amerikaanse hoogtepunten. En het is nog eenst hartstikke betaalbaar ook!

Voor een treinkaartje van slechts €200 kun je allerlei uitzichtpunten van Amerika bewonderen. Uitstappen kan voor dat bedrag niet, maar met de stoelen uit deze trein heb je dar waarschijnlijk ook geen behoefte aan.

Budget reizen AmerikaDerek Low / Via dereklow.co

Lees ook: 10 x redenen voor een reis naar Zuid-Afrika >

Lekker budget reizen

Deze ultieme reistip komt van 24-jarige ingenieur Derek Low,  die in San Francisco woont en nogal van (budget) reizen houdt. Zodoende ontdekte hij de Amtrak Rail Pass.

Geen tussenstops

Het treinticket van €200 brengt je van de westkust naar de oostkust van de VS, langs prachtige plekken zoals de Colorado rivier, de woestijn van Utah en the Rockies. Als je niet zoveel te besteden hebt, maar wel veel van Amerika wil zien, dan is dit een gouden tip voor jou.

Lees ook: Dit zijn de mooiste roadtrip routes van Europa >

Toch tussenstops

Wil je toch graag tussendoor uitstappen om de plekken voor een wat langere tijd te kunnen bewonderen en er foto’s van te maken? Kan ook! Het treinkaartje wordt dan alleen een tikkeltje duurder: ongeveer 410 euro.

treinen door Amerika. Budget reizen amerikaReistip Amerika | treinen Amerika | Budget reizen Amerika | Coast-to-coast route Amerika

CategoriesReistips