D

DIT ZIJN DE LEKKERSTE VESTEN VOOR DE WINTERMAANDEN

De dagen worden korter en kouder. Tijdens de wintermaanden kun je heerlijk wegkruipen in warme vesten. Groffe wollen exemplaren of lange gladde vesten: voor de komende maanden mogen deze weer uit de kast getrokken worden. Ideaal om die ene jurk toch nog in de winter te kunnen dragen. Hieronder vind je enkele toffe exemplaren om toe te voegen aan je winter garderobe.

Check hier fijne vesten voor de winter >

Fluffy vest

In de winter willen we het liefst kunnen snuggelen in onze warme kleding. Als iets ‘knus’ zegt, is het wel fluffy. Dit exemplaar van H&M is dus een mooi voorbeeld. Wij zien onszelf als thuis op de bank kruipen in dit lekkere vest.

De leukste jassentrends van dit najaar >

Een lekker kleurtje

Tijdens de winter grijpen we al snel onze nudes en witte en zwarte kleding. Maar juist tijdens die grauwe dagen kunnen we wel een kleurtje gebruiken, zoals deze van Mango. Zo fleuren we onze dag meteen een beetje op!

College vest

De baseball jacks waren van de zomer weer helemaal hot, deze winter gaan we voor de klassieke college sweaters. Deze versie van ZARA past helemaal in dit thema.

Met een printje

Dit exemplaar via Bijenkorf van ALLSAINTS is prachtig. Een printje maakt een standaard outfit meteen opvallend. Een grofgebreid vest in alpaca wolblend is in de winter sowieso perfect, al helemaal met panterprint!

Free the boobies! 9 x Voordelen van geen BH dragen >

V-hals vest

Dit vest van Monki heeft het allemaal: leuke knopen, lekker kleurtje en een tof printje, een pied-de-poule ruitje. Ook de V-hals past perfect bij dit vest. Bij een V-hals kan je gemakkelijk niks eronder dragen, of een simpel hemd. Als het echt kouder wordt, werkt een hoge col ook.

Een lang vest

Als je je ergens helemaal in kan verstoppen, is het een lang vest. Zou houd je niet alleen je bovenlichaam, maar ook je benen lekker warm. Het liefst lopen we de hele dag in zo’n dekentje rond, zoals deze van H&M.

Welke vesten sla jij in voor de winter?

CategoriesDress Up