W

WIJNFLESSEN ALS DECORATIE: ZO BERG JE ZE CREATIEF OP

Wijnflessen opbergen - flessen ophangen - wijnrek - lege flessen opbergen - opbergsysteem wijnflessen

In het kader van ‘je hebt nooit genoeg wijn’, vind je
4 x originele manieren om wijnflessen op te bergen. Want, de flessen moet je toch ergens kwijt. En, wat is nu beter dan er wijnflessen als decoratie, zodat je er stijlvol mee kunt pronken!

Wijnflessen als decoratie: zo berg je ze creatief op >

Honingraat

Simpel, maar effectief. Dat is hoe je de honingraat wijnrek kunt omschrijven. Het eenvoudige concept zorgt er toch voor dat je huis – op een stijlvolle manier – wordt opgeleukt. Plus, je kunt er helemaal je eigen draai aangeven: de honinggraat wijnrek is te vinden in een gouden versie, houten of een van kunststof. En, ook in verschillende maten. Zo hebben de grotere versies, meer gaten om de flessen in op te bergen.

cadeus voor wijnliefhebbers

Wil je hebben! Dit zijn feestelijke (mousserende) wijnflessen >

In een scooter

Oké, je moet hier wel de ruimte voor hebben in huis. Maar hoe cool – en creatief – is deze opbergsysteem voor wijnflessen? Je slaat ook nog eens twee vliegen in één klap: de scooter functioneert namelijk als een tafel én als een kast. Zo kun je glazen alvast klaarzetten op de bovenkant en je wijn opbergen aan de onderkant. Wijn-zinnig, als je het ons vraagt!

Boeken- en wijnrek

Een gevalletje best of both world, want boekenwurmen & wijnliefhebbers zullen super gelukkig worden van dit opbergsysteem. Je kunt hier namelijk zowel je favoriete (wijn)boeken als flessen in kwijt. Vul het aan met een plantje, fotolijst of andere woondecoratie zoals beeldjes en het geeft je woning een erg huiselijke look!

Bron: bol.com | Wijnflessen opbergen | wijnrek | lege flessen opbergen |

Wijnpaal in de keuken

Misschien is een wijnpaal niet het meest creatieve idee, maar het is zeker wel een eye catcher in de keuken. Zo’n wijnpaal geeft de (lege) flessen de spotlight die ze verdienen, voegt sfeer toe aan je woning én is ook nog eens simpel te maken. Zeker als jij – of je partner – een klein beetje handig is. Wat wil je nog meer?

En, ga jij ook voor wijnflessen als decoratie, of heb jij een andere creatieve manier om flessen op te bergen?

CategoriesNiet gecategoriseerd