1

1 SEPTEMBER: GIRLS WHO BORREL x THE DAILY DUTCHY

Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.

Lieve lezers, borrelaars, levensgenieters en ambitieuze weekend vierders. We hebben leuk nieuws voor jullie! Op zaterdag 1 september organiseert Girls Who Magazine de tweede borrel, ditmaal samen met The Daily Dutchy. Het recept blijft hetzelfde: samen laten we de werkweek achter ons en proosten we op het weekend, de vriendschap en het leven!

Girls Who Borrel x The Daily Dutchy

Van online naar offline

Het eerste wat je doen als we wakker worden. Als we op het terras zitten, op de wc of aan de bar. In de bioscoop. We kunnen overal en altijd online en zijn dat dus ook, want de telefoon is de perfecte afleiding tijdens lange meetings en wachttijden. Daarnaast hebben we honderden Instagram vriend(innen) die allemaal een ‘like’ verdienen en wanneer de foto écht tof is, zelfs een reactie. Maar hoe goed kennen we elkaar nou eigenlijk? Eén van de ideeën achter onze Girls Who Borrel x The Daily Dutchy is het personaliseren van het digitale wereldje. Elkaar offline ontmoeten, ff écht samenzijn, bijkletsen met vriendinnen en proosten op de vriendschap. Of we hier foto’s van gaan maken? Natuurlijk;-)

Het einde van de zomerstop

Nóg een goede reden om deze borrel te organiseren is om het einde van de zomerstop te vieren. Voordat we beginnen aan onze cursus journalistiek of studie bedrijfskunde, voordat de voetballers het veld weer op moeten, de terrassen afbouwen, de kiddo’s weer naar school gebracht moeten worden en we burgerlijk op de bank zitten om De Wereld Draait Door, GTST en andere series te volgen, heffen we het glas nog keer en gaan we helemaal los. De sociale activiteiten van de zomer nemen af, maar we nemen in stijl ‘afscheid’ van de zwoele zomer.

Girls Who Borrel x The Daily Dutchy

Hoe, wat, waar, wanneer?

Op zaterdag 1 september zijn jij en je vriend(innen) vanaf 17:00 welkom voor een aperitief. De prachtige buitenbar van Ketel 1 zal onder andere onze cocktails verzorgen, dorstige hangovers kunnen worden verdoezeld met frisse drankjes van Fentimans, de Silent Discow-koptelefoons hangen klaar en het Rad van Rortuin kan niet wachten om gedraaid te worden. Want ja lieve mensen, er vallen prijzen te willen! Zo kunnen pizzaliefhebbers hun geluk opdoen met een pakket van Magioni, zijn er gastenlijstplekken te winnen voor de seizoensopening van EdelWise en kunnen we de dorstige onder ons blij maken met een liter drank. Dit, en nog veel meer!

Girls Who Magazine als jury van de Foodbloggers Award 2018

Na al die drankjes en (silent) dancemoves begint onze maag natuurlijk ook te borrelen. Daarom zullen er lekkere tafelhappen klaarstaan en zijn er genoeg borrelhappen te proeven en bestellen. Wij hebben er nu al zin in, jullie ook?

Girls Who Borrel x The Daily Dutchy

Zien we jou en je girls op 1 september? Het lijkt ons leuk om met jullie te proosten op het weekend, de nieuwe maand en het leven!

Wanneer: zaterdag 1 september 2018
Tijd: 17.00 – 00.00 uur
Waar: Lokaal Edel
Event: Facebookevent

CategoriesWeekend tips