5

5 x ZUID-AMERIKAANSE RESTAURANTS IN AMSTERDAM

cafe comodo amsterdam - restaurants amsterdam - latijns amerikaanse restaurants - zuid amerikaanse restaurants

Een goed stuk vlees, kip gemarineerd in chili, ceviche met verse vis of gewoon gevulde aardappelen. Stuk voor stuk zijn het simpele, maar heerlijke gerechten die je terug ziet op de menukaarten van Latijns-Amerikaanse restaurants. Ook in Amsterdam kunnen ze er wat van op Zuid-Amerikaans gebied. Hieronder vind je waar je precies moet zijn.

Vind hier de beste Zuid-Amerikaanse restaurants in Amsterdam >

Salmuera

Deze zaak is echt bijzonder en echt authentiek. Waarschijnlijk zul je nergens anders zo’n goede Argentijnse ervaring hebben aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Indrukwekkend, lekker en een echte must voor iedereen die wilt genieten van heerlijk Zuid-Amerikaans eten.
Google Maps: Rozengracht 106, Amsterdam
Salmuera >

Café Cómodo

Deze warme en gezellige woonkamer is een goede plek om heen te gaan om lekker te genieten met vrienden. In de echte Zuid-Amerikaanse style, het eten is van hoge kwaliteit, de cocktails smaken heerlijk en de service is muy bien.
Google Maps: Jan Pieter Heijestraat 110, 1054 MH Amsterdam
Café Cómodo >

Iets meer te besteden? Met je handen eten op niveau doe je bij dit Mexicaanse restaurant in Amsterdam >

El Pibe

Een echte mengelmoes van het beste uit Zuid-Amerikaanse. El Pibe betekent het kind, is erg gezellig en lekker speels. Ze serveren hier allerlei heerlijke gerechten vanuit heel Latijns Amerika, inclusief mooie Argentijnse wijnen.
Google Maps: Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam
El Pibe >

Escobar

Deze zaak was vroeger een badhuis en is nu een Latijns-Amerikaans en Spaans restaurant. Hier vind je heerlijke gerechten zoals Ceviche en taco’s. Op vrijdagavond kun je hier zelfs ook een dansje wagen tot in de late uurtje.
Google Maps: Eerste Sweelinckstraat 10, 1073 CM Amsterdam
Escobar > 

escobar amsterdam - restaurants amsterdam - latijns amerikaanse restaurants - zuid amerikaanse restaurantsBron: Escobar // zuid amerikaans restaurant // restaurants amsterdam // mexicaans restaurant amsterdam // steak restaurant amsterdam // steak restaurant // mexicaans restaurant

Roses by Sal

Dit donkere, romantische restaurant geeft je echt een Latijns-Amerikaanse ervaring. Op de menukaart vind je heerlijke vleesgerechten en traditionele street food plateaus die perfect zijn om te delen. Het interieur is hier zeker een foto waard.
Google Maps: Reguliersdwarsstraat 40, 1017 BM Amsterdam
Roses by Sal > 

Parakeet 

Hier draait alles om deze vullende chips én cocktails. Ze zijn het eerste nacho-restaurant van Nederland en maken hun tortillachips ook nog eens zelf. Zeker een bezoekje waard en het voelt net of je even in Mexico bent.
Google Maps: Douwes Dekkerstraat 22H, 1053 SX Amsterdam
Parakeet > Bij welke van deze restaurants schuif jij binnenkort aan voor een Zuid-Amerikaanse avond?

Bron omslagfoto: Café Cómodo

CategoriesFijne Foodspots