W

WIJNPROEVERIJ IN DEN HAAG: 5 X HOTSPOTS

Wijnproeverijen Den Haag - Wijnbars Den Haag - Wijn drinken Den Haag

Wijn, vriendinnen én je kennis bijspijkeren, wie wil dat nou niet? Een wijnproeverij is dé plek om eens aan de lijven te ondervinden wat je nu écht een lekkere wijn vind. Want valt die chardonnay op het terras nou zo vaak tegen omdat ze geen lekkere schenken, of gewoon omdat je geen chardonnay-fan bent? Dit zijn 5 hotspots voor een gezellige wijnproeverij in Den Haag.

Wil jij een gezellige wijnproeverij in Den Haag plannen met vriendinnen? Bekijk dit lijstje met wijnbars in Den Haag dan!

1. Wijnbar Bouzy in Den Haag

Bij wijnbar Bouzy kun je een gezellige wijnproeverij in Den Haag volgen met bubbels bij ontvangst én begeleidende lekkernijen. Ze hebben drie vestigingen in Den Haag, de één wijnbar, de ander restaurant en de ander Restobar. Voor de wijnbar moet je aan de Denneweg zijn, daar volg je voor €38,50 euro per persoon een gezellige wijnproeverij met je vriendinnen!

Meer hotspots voor een wijnproeverij in Den Haag lees je onder de foto >

2. Wijnproeverij in Den Haag: The Wine House

The Wine House in Den Haag is sowieso dé plek om een gezellige avond wijn te drinken, maar je kunt er ook een sfeervolle wijnproeverij volgen met je vriendinnen! In hun proeflokaal nemen ze de tijd om jou alle kneepjes vak ‘wijn proeven’ te leren, maar ze kunnen ook naar een locatie die jou schikt komen! De proefarrangementen variëren van €35 euro tot €115 voor de écht speciale wijnen.

3. Champagne-proeverij in Den Haag

Is het voor jou en je vriendinnen tijd voor een avond gevuld met feestelijke bubbels? Doe dan een gezellige champagne-proeverij in Den Haag! Meneer Champagne laat je daar kennis maken met kleine wijnhuizen uit de Champagnestreek, oftewel de wijnmakers die we meestal over het hoofd zien door alle grote merken! Voor €35,90 euro leer je alle ins & outs van champagne produceren.

4. High Wine in Den Haag: Millers

Ben je met een grote groep? Dan kun je een gezellige wijnproeverij in Den Haag volgen bij Millers Den Haag. Voor gezelschappen van 20 personen en meer kun je een gezellige wijnproeverij volgen in hun wijnbar. Ben je met z’n tweetjes? Dan kun je er kiezen voor een high-wine in de middag met lekkere hapjes, een goedgevulde etagère met zoetigheid en een glas wijn bij elke gang.

Wijnproeverij in Utrecht? Bekijk dit lijstje met hotspots dan ook eens >

5. Wijnstudio Den Haag

Willen jij en je vrienden het nét even serieuzer aanpakken, dan kun je bij Wijnstudio Den Haag een reeks wijncursussen volgen om binnen 8 weken je Internationaal Wijnbrevet officieel te behalen! Pas dan kunnen je vrienden en familie je pas echt het hemd van het lijf vragen over druivenrassen en wijnstreken.

Wijnproeverij vanuit huis

Het zou ook zomaar kunnen dat je wél zin hebt in een wijnproeverij, maar dat liever knus vanuit huis doet, gewoon in je loungebroek! Overweeg dan om een wijnproeverijbox te bestellen, met alles wat je nodig hebt voor een wijnproeverij erin: wijn en folders met uitleg over elk van die wijnen. Te bestellen als je in Den Haag woont, maar ook in allerlei andere grote steden in Nederland! De prijzen variëren enorm dus voor echt iedereen zit er een betaalbare optie bij.

Bron omslagfoto: The Wine House

Welke hotspot kies jij uit voor een wijnproeverij in Den Haag met je vriendinnen?

CategoriesDrankje doen