A

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER WIE IS DE MOL 2020

wie is de mol - wie is de mol kandidaten - wie is de mol 2020 - wie is de mol nederland

Vandaag duurt het nog maar drie dagen tot we weer met zijn allen deelnemers kunnen verdenken van het zijn van: de Mol. Het nieuwe seizoen (en 20ste) van Wie is de Mol? begint bijna en daarom hebben natuurlijk al wat informatie voor je verzameld. Hieronder vind je alles wat je moet weten over dit spannende programma op NPO1.

Vind hier alles wat je moet weten over Wie is de Mol 2020 >

Deelnemers

In het lijstje hieronder zie je negen kandidaten waarvan dus één mol die presentator Rik van de Westelaken zal ontvangen >

Claes Iversen
Johan Goossens
Miljuschka Witzenhausen
Buddy Vedder
Jaike Belfor
Anita Witzier
Rob Dekay
Leonie ter Braak
Tina de Bruin
Nathan Rutjes

De Bestemming

Dit seizoen speelt het spel zich af in China. Sommige mensen begrijpen deze keuze niet helemaal omdat China niet het ‘gewoonste’ land is. Zij zeggen bijvoorbeeld dat er in China dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen en dat AVROTROS met WIDM reclame maakt voor dit land. In 2014 begonnen de kandidaten in Hongkong, dus het is niet voor het eerst dat we China gaan zien in het programma.

Mindfuck?

Alles in WIDM is een hint. Toen de makers de allereerste beelden van deze editie de wereld in stuurden, viel één ding op: niet alle kandidaten komen voorbij. Wat betekent het dat Jaike Belfor, Claes Iversen en Tina de Bruin nog niet te zien zijn in de preview? Misschien betekent het wel helemaal niks.. Zo blijft het programma door alle afleveringen een mindfuck.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heb jij al een Mol op het oog? ???? Zaterdag om 20.30 uur op NPO 1 . . Verdeel je punten in de Wie is de Mol? app! ????#WIDM #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bijrolletjes

Sarah Chronis wist vorig seizoen Merel Westrik te ontmaskeren als Mol. Dit jaar ging ze wéér mee op reis maar nu als kandidatenbegeleider. Misschien zijn er wel meer oud-winnaars die dit doen.. En zouden die oud-kandidaten dan ook een rolletje krijgen bij één van de opdrachten? Noboby knows!

Jubileum

Net als Expeditie Robinson afgelopen jaar viert ook Wie is de Mol? dit seizoen haar 20-jarig jubileum. Het programma zag er trouwens niet altijd zo uit als de laatste jaren; pas vanaf seizoen 5 (2005), deden er BN’ers mee. Zou er voor het jubileum een grote verrassing komen?

Bij het afgelopen seizoen van De Mol in België werd er pas na aflevering één een mol gekozen. Ze waren met tien kandidaten vertrokken en de saboteur werd dus pas later gekozen. Misschien gebeurd dit nu bij ‘onze editie’ ook wel en is dit wel dé jubileum verrassing?

Moltalk

Natuurlijk keert ook Moltalk dit seizoen weer terug. Oud-kandidaten Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen zijn uitgekozen om deze editie de boel aan elkaar praten. Moltalk is na elke aflevering van WIDM te zien op NPO3.

Kan jij ook niet wachten om weer elke zaterdag om 20.30 Wie is de Mol te gaan kijken?

Bron omslagfoto: AVROTROS

CategoriesWeekend tips