Z

Zo scoor jij de leukste hotels voor een weekendje weg met de meiden

weekendje weg met de meiden

Gaan jullie ieder jaar met de meiden een weekendje weg en is het dit jaar aan jou om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt, dan is het goed om eens te kijken naar de mogelijkheden. We staan er namelijk niet altijd bij stil, maar met een beetje extra moeite kun je de leukste hotels vinden, voor een mooie prijs. Vooral wanneer jullie naar een grote stad gaan, waar er een overvloed is aan allerlei soorten hotels, is het zeker de moeite waard om je hier eens in te verdiepen. Wij helpen je een handje!

Weekendje weg met de meiden? Hier vin je een paar tips om een leuk hotel te vinden >

Begin met een budget

Waar de ene vriendinnengroep keurig iedere maand spaart, kiest de ander ervoor om direct het hele bedrag ineens af te tikken. Wat jullie ook doen, een budget is wel belangrijk. Houd er daarbij wel rekening mee dat je niet alleen denkt aan de kosten voor het overnachten, maar ook voor het vervoer en eventueel activiteiten. Om het overzichtelijk te houden adviseren we altijd wel, om de boodschappen en alle andere randzaken ter plaatse te regelen, bijvoorbeeld door te potten of door elkaar iedere keer tikkies te sturen.

Om te kunnen beginnen met zoeken naar de beste hotel aanbiedingen voor jullie overnachting, is het aan te raden om eerst te bepalen wat het budget is. Vraag gewoon eens wat iedereen uit wil en ook kan geven, zodat je op basis daarvan een schatting hebt van wat je kunt boeken.

Welke periode gaan jullie?

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat de prijzen voor een hotel in Zandvoort in de zomermaanden een stuk hoger zijn, dan wanneer je in het najaar gaat. Hoewel we ook snappen dat je natuurlijk voor de zon naar de kust gaat, is dit wel iets om over na te denken. Kies je bijvoorbeeld voor een stad zoals Utrecht, dan is het hier ook heerlijk vertoeven in het voorjaar of in aanloop naar de zomer. Dit heeft als voordeel dat je vaak een stuk voordeliger uit bent en je ook meer keuze hebt omdat niet alle populaire hotels al zijn volgeboekt.

Weekendje weg met de meiden: kies voor een hotel in het centrum

Gaan jullie naar een grote stad? Dan is het verstandig om te kiezen voor een hotel in het centrum. Zo heb je namelijk alles vaak op loopafstand of je kunt met de bus of metro. Vooral wanneer je ook een gezellig avondje weg hebt gereserveerd naar een chic restaurant of een wijnproeverij. Hoe fijn is het dan dat je niet eerst een half uur hoeft te lopen voordat je er bent. Zo is een hotel in het centrum misschien wel iets duurder, maar scheelt het je onderaan de streep niet alleen extra kosten voor een taxi, maar ook blaren op je hakken.

CategoriesNiet gecategoriseerd