G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 9, 10 EN 11 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam juni - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam juni - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 9, 10 en 11 augustus? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

De Parade – het hele weekend, Mating Luther Kingpark

Op rondreizend theatherfestival de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en duren zo’n 30 minuten. Tussen de voorstellingen door kun je genieten van allerlei vertier voor jong en oud.

La Fiesta Los Visburger – zondag 11 augustus, Sjefietshe

Op zondag 11 augustus viert Sjefietshe het feit dat zij open en up & running zijn, en dat doen ze graag met nog nooit eerder geproefde visburgers, hun classic ceviches en wellicht een Frozen Margarita. Wij zijn groot fan van onze visvrienden in de Pijp, dus wellicht kunnen we proosten?!

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in meiWeekend Guide Amsterdam // Weekend Tips augusuts // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Things to Do Amsterdam

De gi-ga Amsterdam guide: 45 x leuke activiteiten in Amsterdam >

Circusbende – het hele weekend, NDSM-werf

Niet alleen op de parade, maar ook op de NDSM-werf kun je dit weekend verschillende shows aanschouwen. Tijdens dit event wordt het circusconcept omgetoverd tot kunstvorm, waar artiesten zich door verschillende genres bewegen. Met andere woorden: er staat je een avond vol muziek, mime, acrobatiek en theater te wachten.

Meer leuke evenementen in Amsterdam dit weekend >>

Friday After Hours – vrijdag 9 augustus, The Food Department
Bottomless Brunch at WYERS – zaterdag 10 augustus, WYERS Bar
Voetbal buiten de Branderij – zaterdag 10 augustus, Café Keppler

Café Lennep Zomer BBQ: Let’s get tropical – zondag 11 augustus, Cafe Lennep
Sunday Beer Brunch – zondag 11 augustus, Vermeer Amsterdam

Berlijns ontbijt! – zondag 11 augustus, Brouwerij Poesiat & Kater

Bottomless Disco Brunch – zondag 11 augustus, The Hoxton

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 9, 10 en 11 augustus. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips