V

VIRAL RECEPT, 4 x DE BESTE TIKTOK RECEPTEN IN SEPTEMBER

viral tiktok recepten - viral tiktok recepten september - viral recepten - crispy potato salad - surimi salade - viral ramen - tiktok ramen

Sommige recepten zijn zo populair dat ze zowaar viral gaan. Waar wij niet vies zijn van een kleine hype, zijn we dat wel van een niet lekker recept. Het internet werd wild van deze viral Tiktok recepten in september. Op zoek naar een viral recept? Hoog tijd voor dit lijstje. 

Of het nou recept met pistache crème is of krabsalade, wij zochten het lekkerste viral recept dat door heel de wereld omarmd werd afgelopen maand voor je uit> 

1.Viral recept – Ramen

Instant noodels saai? Deze niet. Je neemt Nongshim nim kimchi noodels (geowon bij de appie), en deze kook je net niet gaar. Tegelijkertijd kook je een eitje 6/7 minuutjes uit de koelkast. Als de noodles gaar zijn gaat daar een scheutje kookroom of boter bij. Eitje opensnijden, erbij doen, crispy chili olie erover heen, paar surimi sticks openscheuren en voila. Klaar is kees. Daar zijn je fancy instant ramen.

Nodig:

  • Nongshim nim kimchi noodels
  • Beetje boter, slagroom 
  • Eitje
  • Crispy chili olie
  • Krabsticks

Hieronder nog meer viral tiktok recepten>

2.Viral recept – Surimi snack

Ugh for all our Asian lovers, dit recept is retegoedkoop en gruwelijk lekker. Men neemt surimisticks (ja die gore chemische dingen uit de supermarkt), die trek je in reepjes. Daar gaat een scheut sojasaus bij, een dot wasabi majo, sprinkle van citroensap, wat nori crips (of kapot getrokken nori velletjes en sesamzaadjes. Dat hussel je door elkaar en je bent ready to go met een van deze viral recepten. 

Nodig:

  • Suriminsnacks
  • Sojasaus 
  • Wasabi majo
  • Citroensaus
  • Nori crisps 
  • Sesamszaadjes
@monicageuze

Originele recept via @Sara Verwoerd 🥰

♬ origineel geluid – Monica Geuze

Hieronder nog meer viral tiktok recepten>

Hier vind je nog zo’n gruwelijk lekker receptje met burrata!

3.Viral recept – Zoetzure komkomer salade 

Soms kan lekker zuur zijn ook heerlijk zoet zijn. Zoals bij deze komkommer salade. Wel op tijd beginnen, deze moet een nachtje staan.

Snij een komkommer in plakjes, rode ui in ringetjes en rode peper ook in stukjes. meng met elkaar, doe de 100 ml azijn met 100 ml  water en 3 eetlepels suiker erbij, samen met het citroensap. Zet het een nachtje in een weckpot and you’re ready met een van deze viral recepten.

Nodig:

  • 1 komkommer
  • 1 pepertje
  • 1 uitje
  • 100 ml azijn
  • 100 ml water
  • 3 eetlepels suiker
  • citroensap

Hieronder nog meer viral tiktok recepten>

4.Viral recept – Crispy potato salad 

Dit is alsof een engeltje of je tong heen piest. Het is knapperig, het is fris, echt het ultieme comfort maaltje. En zo maak je het.

Je kook voor 7 a 8 minuutjes flink wat krieltjes (600 gram). Tegelijkertijd bak je spekjes uit. Je giet vervolgens de krieltjes af, legt ze op een bakplaat met bakpapier, sprayt er olie overheen en plet ze met een pan of glas. Dit gaat voor 50 minuten de oven in op 200 graden. Dan tijd voor de dressing. 

Daar gaan honingtomaatjes in stukjes bij, paar lepels yoghurt, paar lepels kewpie mayo, beetje mosterd, wijnazijn, bieslook, de uitgebakken spekreepjes en een beetje parmezaan. Zodra de aardappels klaar zijn meng je alles en voila. Gruewelijk tijd voor geneiten met een van deze viral recepten.

Nodig:

  • 600 gram krieltjes
  • Olijfoliespray
  • Peper/zout
  • Honingtomaatjes
  • Mayo
  • Griekse yoghurt
  • Bieslook
  • Spekjes
  • Kewpiemayo
  • Parmezaanse kaas
  • Mosterd
  • (Wijn)azijn
@allerhande

De crispy potato salad, wie heeft er ondertussen nog niet over gedroomd… 🥔✨#Allerhande #recept #snack #potatosalad #smashedpotatoes CRISPY POTATO SALAD 
BIJGERECHT – 4 PERS. – 30 MIN. – +40 MIN. OVENTIJD  
1 kilo krieltjes met schil   4 el milde olijfolie  10 g dille   2 bosuitjes  4 snoepkomkommers  1 biologische citroen, schoongeboend  100 g yoghurt Griekse stijl  5 el mayonaise  2 el rode uiringen zoetzuur  bakpapier, stevig glas met platte bodem    1. Halveer de krieltjes en kook in 10-12 min. gaar.   2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de gekookte krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat en plet ze met de onderkant van het glas. Besprenkel met de olijfolie, wat peper en eventueel zout. Rooster de kriel 35-40 min. Keer halverwege, zodat ook de onderkant knapperig wordt.  3. Snijd ondertussen de dille en bosui fijn. Snijd de snoepkomkommers in blokjes van 1 cm. Rasp de gele schil van de citroen. Pers de vrucht uit. Meng de dille, bosui en komkommer met 3 el citroensap, de yoghurt en mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.  4. Haal de krieltjes uit de oven en laat 10 min. afkoelen op de bakplaat. Schep om met de dressing en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep op een serveerschaal en verdeel de ingelegde rode ui erover. Bestrooi met het citroenrasp.  Tip: ook lekker voor de paasbrunch!

♬ origineel geluid – hanna

Dus, wanneer trek jij je schort aan en zien we jou de sterrren van de hemel cheffen?