M

MET DIT ABONNEMENT HEB JE ÁLTIJD WIJN IN HUIS

vinobox - wijn abonnement - flip harmsma - wijnen bestellen

Wijnliefhebber? Of course. Wij hebben een tip voor jou: een flexibel wijnabonnement met alleen maar de beste wijnen, voor een zacht prijsje. 

Wie, wat, waar? Hier lees je meer over vinobox >

“Mensen weten vaak niet welke wijn ze moeten kiezen, met als gevolg dat ze vaak hetzelfde drinken”, aldus oprichter van Vinobox, Flip Harmsma. “Dit terwijl er hele mooie wijnen zijn, die je aangenaam kunnen verrassen. Met Vinobox bezorgen wij die heerlijke wijnen, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, gratis aan huis.”
 

Wat is Vinobox?

Vinobox is een persoonlijk en flexibel wijnabonnement met daarin alleen wijnen van topkwaliteit. Aan de hand van jouw eigen smaakvoorkeur en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Wij tekenen ervoor.
 
Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/ kwaliteitverhouding van de wijnen.”
 
 

Een complete wijnervaring thuis

Het wijnbedrijf is transparant over de herkomst van de wijnen en dit is onderscheidend ten opzichte van eerdere online initiatieven uit de wijnsector. “Iedere wijn uit het assortiment is handmatig gekozen en we informeren graag over de druif, het wijnhuis en bijpassende gerechten – stuk voor stuk belangrijke ingrediënten voor de totale wijnervaring”, zegt medeoprichter Stephan Spijkers.
 
podcasts wijn - wijn podcast - podcast tips - podcast tip - leren over wijn - wijn les - podcast luisteren - podcasts - wijnen - wijn lessen
 

Makkelijk te bestellen

Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol voor wie graag goede wijn drinkt: bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment kies je zelf uit. De genieter die geen tijd of zin heeft om onderzoek te doen in de wijnspeciaalzaak, slijter of supermarkt, kan zo tóch gemakkelijk goede wijn drinken.
 

Cadeau voor de wijnliefhebber

Het flexibele online wijnabonnement is een ideaal cadeau voor jezelf. Je kiest het aantal flessen dat je wilt ontvangen, geeft je persoonlijke smaakvoorkeur aan en je krijgt vervolgens elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.
 
Als cadeau voor een ander staat de Vinobox óók garant voor een smakelijke verrassing; met een eigen boodschap personaliseer je het cadeau en je geeft naast de wijnfles ook het bijzondere verhaal achter de wijn cadeau. Wij zouden zo’n doos maar al te graag als cadeau krijgen!
 

Vinobox zonder alcohol

Jezelf verrassen met mooie wijnen, zelfs als je géén alcohol drinkt? Ook dat kan, met de alcoholvrije cadeaubox.Ideaal als je zwanger bent (en dat wil vieren), of een maandje geen alcohol wil drinken.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

En nu denk je misschien: wijn zonder alcohol, dat is toch helemaal niet lekker? Nou, wel dus! Want hoewel deze wijnen natuurlijk anders smaken dan de varianten met alcohol, ligt het tijdperk van ‘limonadewijn’ al ver achter ons. Dankzij moderne technieken blijven de oorspronkelijke aroma’s van de wijn namelijk bijzonder goed behouden en proef je ook echt wijn, maar dan zonder de alcohol.

Volgens Flip Harmsma, oprichter van Vinobox: “Er is steeds meer keuze in het alcoholvrije segment, maar wat is nou écht lekker? Onze selectie is smaakvol en feestelijk: perfect als je iets te vieren hebt.”