1

10 x VEGETARISCHE MAALTIJDBOXEN BESTELLEN VOOR THUIS

vegetarische maaltijdboxen - vega maaltijdboxen - vegetarische maaltijdbox - maaltijdbox vegetarisch - maaltijdboxen vegan

Maaltijdboxen zijn super populair en handig als je weinig tijd of inspiratie hebt om zelf boodschappen te doen en recepten te bedenken! Als je vegetariër bent, kun je tegenwoordig ook kiezen uit allerlei verschillende vega maaltijdboxen. Benieuwd welke dit zijn? Hieronder vind je 10 vegetarische maaltijdboxen om te bestellen voor thuis.

Op zoek naar een vega maaltijdbox? Vind hier 10 vegetarische maaltijdboxen om te bestellen voor thuis >

Marley Spoon

De boxen van Marley Spoon zijn beschikbaar voor 2 t/m 4 personen. Je kunt kiezen uit 2, 3 of 4 maaltijden per week. De inhoud van de box bepaal je helemaal zelf. Wekelijks is er een nieuw menu met 30 recepten. Je kiest daarbij zelf uit bijvoorbeeld vegetarische, kindvriendelijke of glutenvrije recepten.
Marley Spoon >

Hello Fresh

Hele Fresh is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire maaltijdbox van Nederland. De boxen zijn geschikt voor 1 t/m 6 personen, en bevatten 3, 4 of 5 maaltijden. Wekelijks kun je kiezen uit 20 verschillende recepten. Het is sinds kort ook mogelijk om soep mee te bestellen en natuurlijk kan alles 100% vegetarisch!
Hello Fresh >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HelloFresh NL (@hellofreshnl)

Ekomenu 

Ekomenu is een vrij nieuwe maaltijdbox-aanbieder. Het bedrijf is onderdeel van Ekoplaza, de bekende biologische supermarkt. Ekomenu focust zich volledig op gezonde en biologische maaltijdboxen. De producten in de maaltijdbox zijn afkomstig van eigen boeren en van het seizoen. Ook bieden ze een koolhydraatarm menu, een vega(n)-menu en een menu speciaal voor zwangere vrouwen.
Ekomenu >

De Familiebox

De Familiebox is ook een vrij nieuwe aanbieder op de markt. De box biedt elke week gezonde en inspirerende gerechten voor het hele gezin, die smaakvol zijn door eenvoud en kwaliteit. Doordat de (vegetarische) gerechten makkelijk te bereiden zijn staat het eten supersnel op tafel.
De Familiebox >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Familiebox (@familiebox)

Allerhande Box

De Allerhande Box is de maaltijdbox van Albert Heijn en is een van de meest populaire maaltijdboxen van Nederland. Klanten kunnen losse (vegetarische) gerechten bestellen via de website. Kies je 3 maaltijden of meer? Dan profiteer je van gratis bezorging! Een ander voordeel van deze box is dat het niet werkt op basis van een abonnement.
Allerhande Box >

Meer inspiratie nodig? Vind hier 18 gezonde en vegetarische recepten voor de hele week >

Vind hier nog meer vegetarische maaltijdboxen om thuis te bestellen >

De Krat 

De Krat is de allereerste maaltijdbox in Nederland. Het Amsterdamse bedrijf begon met het bezorgen van houten kratjes vol verse en lekkere seizoensproducten. Inmiddels is De Krat uitgegroeid tot een professionele maaltijdbox. De Krat staat voor duurzaamheid, en zet zich actief in voor een betere wereld en de box bevat echte Hollandse (vega) seizoensproducten.
De Krat >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Krat (@dekrat)

Dinnerly

Dinnerly richt zich op prijsbewuste consumenten. Ze proberen om voor de laagste prijs de lekkerste (vegetarische) gerechten bij je thuis te bezorgen. Het hele bestelproces en de service is vergelijkbaar met Marley Spoon. De maaltijden zijn makkelijker  en bestaan uit minder losse ingrediënten waardoor ze ook fijn zijn voor de portemonnee. 
Dinnerly >

Veganbox

Lekker en gemakkelijk veganistisch koken, dát is de belofte van Veganbox. Het is het enige bedrijf die zich volledig focust op 100% vegan-boxen. Bij deze aanbieder ontvang je elke week een handige box met daarin alle ingrediënten en recepten voor 3 gezonde en gevarieerde vegan-maaltijden. Ook fijn: de box wordt gratis bezorgd door heel Nederland.
Veganbox >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veganbox.nl (@veganbox.nl)

Presto 

Presto is de maaltijdbox van online supermarkt Picnic en je kunt de maaltijden (net als hun producten) los bestellen via de App. Er is dus geen abonnement en daardoor zit je nergens aan vast! Je kunt de (vega) gerechten bestellen wanneer jij dit wil en ze werken met een wekelijks wisselend aanbod met gevarieerde maaltijden.
Presto >

Versh

Versh is gemaakt voor mensen die van vers en zelfgemaakt eten houden maar niet teveel willen betalen. Bij Versh zijn de maaltijden een variatie van verschillende vlees- en vissoorten en vegetarische gerechten. Elke week heb je de mogelijkheid om drie gevarieerde gerechten te bestellen.
Versh >

Cook Like A Chef Dinerbox

Wil jij jezelf, en je gasten echt verrassen met een heerlijke dinerbox van de beste restaurants van Nederland? Met deze box tover je zo een heel bijzonder 4-gangenmenu op tafel. Dankzij de duidelijke instructies en filmpjes is kookervaring niet nodig. Dit concept werkt met een wisselend menu van 4 verschillende restaurants zoals de Librije en Rongastrobar.
Cook Like A Chef >

En, bij welke aanbieder ga jij een kijkje nemen om vegetarische maaltijdboxen te bestellen voor thuis?