&

‘S WERELDS EERSTE VEGAN DRIVE THRU OPENT IN AMSTERDAM

drive thru amsterdam - plantaardige drive thru - meatless parn - the salsa shop

Tijdens Corona verscheen de ene na de andere drive thru in Nederland, en nu sluit er zich nog een leuke aan in het rijtje met drive thru’s in Nederland. In aanloop van de week zonder vlees wordt de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgebouwd tot tijdelijke Vegan Drive Thru.

Meatless Farm en Salsa Shop willen van 4 tot en met 6 maart op deze manier Amsterdam laten kennismaken met plantaardig eten. Om zo te laten zien dat dat beter is voor de planeet, beter voor je gezondheid en nog steeds ongelooflijk smaakt. De vegan burrito’s in deze drive thru’s kosten maar € 1,00, dus dat is het ritje sowieso waard!

 

Plantaardige fietsen én auto drive-thru

 

En het mooie is: ook zonder auto kun je hier terecht. Er is ook een speciale doorgang voor fietsers en (e-)-scooters. Natuurlijk gelden de bestaande Corona maatregelen. Alle maatregelen zijn genomen om het Corona-proof te organiseren.

 

Waarom een vegan drive in?

 

Erwin Meijer, met meer dan 25 jaar retail-ervaring en verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie en de Europese uitrol: ‘Na het succes van onze drive thru in Londen openen we er nu eentje voor een paar dagen op het vaste land van Europa. 

 

Wij zijn er echt van overtuigd dat het goed is om minder vlees te eten. Maar we zijn zeker niet anti-vlees of pro-vegan. Wel is het zo dat het vervangen van één extra vleesmaaltijd per week naar een plantaardige maaltijd het equivalent is van 16 miljoen auto’s van de weg halen.’

 

Openingstijden zogenoemde M*** F*** Drive Thru:

 

4 maart 13.00 uur-20.00 uur
5 maart 11.00 uur – 20.00 uur
6 maart 11.00 uur – 17.00 uur
Adres: de Kromhouthal in Amsterdam Noord

 

Op het menu staat: 

 

Great Greta’s Burrito
Veggie of vegan

Dirty Nachos Libre
Veggie of vegan

Kids menu
Not-so-chili sin carne

 

En, ga jij deze vegan drive thru in Amsterdam bezoeken?!

 

CategoriesWeekend tips