T

TURKSE RESTAURANTS IN DEN HAAG: 5 x TIPS

In Den Haag kun je geweldig Turks eten, maar waar moet je zijn als je écht authentiek Turks wil dineren? Wij maakten het je makkelijk en zetten het voor je op een rijtje: Dit zijn 5 x echt lekkere Turkse restaurants in Den Haag

Ga jij binnenkort uit eten in Den Haag? Overweeg dan eens om te gaan eten bij één van deze Turkse restaurants in de stad >

1. Modern en luxe Turks eten: Harem in Den Haag

Dit lijstje met Turkse restaurants in Den Haag moéten we aftrappen met ‘Harem restaurant & café‘. Het restaurant, dat verdeeld is over twee verdiepingen, ziet er namelijk super modern en luxe uit. “Van overheerlijke steak- tot grill en pastagerechten, alles wordt met de uiterste zorg bereid door onze koks”, zeggen ze er zelf over. Bestel er een lekkere virgin cocktail bij (die hebben ze in overvloed) en een autenthiek Turks dessert, en je avond is gegarandeerd geslaagd! 7 dagen per week geopend!

2. Turks eten aan de Hengelolaan: ‘Alaturka’

Alaturka‘ is een Turks restaurant in Den Haag waar je écht authentiek Turks kunt eten! Karides Tava, meze, kofte, ze hebben het er allemaal. De avond sluit je natuurlijk af met heerlijk zoete baklava en een kopje koffie of thee, óf je gaat voor een echte Turkse koffie… alles mag. Geen zin om één hoofdgerecht te kiezen? Ze hebben ook een goedgevulde en uitgebreide grillmix om gezellig met z’n twee te delen! Ohja én… Het restaurant is 7 dagen per week open!

3. Shared dining bij Cadir in Den Haag

Bij ‘Cadir‘ dineer je bij één van de meeste gezellige en knusse Turkse restaurants van Den Haag. Sterker nog, je kunt hier niet eens alleen dineren maar ook gezellig lunchen of zelfs ontbijten! Onze aanrader: bestel hier ’s avonds lekker veel warme en koude ‘mezze’, oftewel kleine gerechtjes, en deel ze met je gezelschap! Niet dat ze hier geen lekkere hoofdgerechten hebben, maar shared dining is gewoon zó leuk! Het restaurant is elke dag van 8:00 uur ’s ochtends tot middernacht open!

4. Turks restaurant in Scheveningen: Laila

Ben je in Den Haag? Dan ben je in de buurt bij Scheveningen, en dán kun je lekker gaan eten bij Turks restaurant ‘Laila‘! Hier kun je lekker dichtbij de zee eten, en alles wat je hier bestelt is ook nog eens “gezond en eerlijk! Het restaurant heeft overigens ook vestigingen in Utrecht en Rotterdam. Elke dag geopend van 12 uur ’s middags tot middernacht!

5. Turkse restaurants in Den Haag met dagverse gerechten: Liman

Kebap en doner, maar biftek en levrek, bij ‘Liman‘ hebben ze bijna elk Turks gerecht dat je je maar kunt wensen! “De zee, de haven en lekker eten: al je zintuigen komen aan bod”, ten minste als je het aan de eigenaren vraagt! En ze hebben ook nog eens een super gezellig overdekt terras om drankjes te doen en te borrelen. 7 dagen per week geopend!

En, naar welke van deze Turkse restaurants in Den Haag ga jij binnenkort?

Bron omslagfoto: Cadir

CategoriesFijne Foodspots