6

6 x TIPS ALS JE BESTE VRIENDIN DOOR EEN BREAK-UP GAAT

Beste vriendin break-up, break-up tips, break-up cadeautips

We hebben het bijna allemaal wel eens meegemaakt: een break-up. Het kan een vervelende tijd zijn, maar misschien wel nóg vervelender is wanneer je beste vriendin met dat verdriet zit. Daarom kun je verschillende dingen doen om haar te steunen: dit zijn 6 x tips voor break-ups wanneer je beste vriendin er doorheen gaat!

Dit zijn 6 x tips voor break-ups als je beste vriendin het meemaakt >

Tips voor break-ups (de eerste stap)

Stel je beste vriendin zit er écht doorheen, dan kun je samen de spullen van haar ex opruimen of weggooien. Beginnen met een schone lei kan soms het beste zijn! Maar als zij dit niet wil, zijn dit 5 x super goede tips.

1. Bel haar regelmatig om te kletsen

Er is niks fijner dan alles eruit gooien bij je beste vriendin. Bel haar daarom regelmatig zodat ze haar verhaal kwijt kan. Maar ook omdat je dan samen kunt lachen! Help je vriendin eraan herinneren dat er een betere tijd aankomt en dat haar verdriet niet voor eeuwig blijft. Laat haar weten dat je aan haar denkt en dat je met haar meeleeft, niks fijner dan dat!

2. Plan snel een gezellig avondje uit

Waarschijnlijk wil je beste vriendin na een break-up het huis niet uit. Maar het is juist goed om een change of scene te hebben. Plan daarom snel een avondje uit samen, zodat ze even alles kan vergeten en ze los kan gaan. Ze voelt zich daarna vast beter. Oh ja, en trakteer haar natuurlijk op een lekker drankje. Deze Tips voor break-ups werken het beste met een drankje in de hand!

Meer tips voor break-ups? Dit zijn 18 x originele wijncadeaus >

3. Stuur haar een lief kaartje op

Kun je je vriendin niet snel fysiek opzoeken wanneer ze door haar break-up gaat? Stuur dan een lief kaartje naar haar op! Zo kun je haar toch steunen en weet ze dat je aan haar denkt, terwijl je niet fysiek samen bent.

4. Kook voor haar (bij haar thuis)

Ga je gezellig bij je vriendin langs nadat ze door een break-up gaat? Dan zou je een kopje koffie bij haar kunnen drinken en weer gaan. Maar je kunt ook heerlijk voor haar koken! Zo hoeft ze het een avondje niet zelf te doen tijdens haar break-up en kun je gezellig samen zijn. Of je bestelt online sushi en zet een leuke film aan, hetzelfde idee ;).

5. Koop een klein cadeautje voor haar

Loop je in een leuk winkeltje en zie je iets wat je aan haar doet denken? Koop het dan spontaan voor haar! Breng het langs en laat haar weten dat je aan haar denkt. Zo vrolijk je haar op in haar moeilijke tijd. Het kan van alles zijn; oorbellen, een dagboekje, een dekentje of gewoon een zak chocolaatjes! Het kan allemaal helpen.

Welke tips voor break-ups helpen jou en je beste vriendin?

CategoriesChill