T

TIP: THUIS UIT ETEN ‘MET’ DENNIS HUWAË VAN DAALDER

thuis met daalder - eten bestellen amsterdam - dennis huwae

Waar een restaurant dicht gaat, gaat een ander open. Namelijk jouw voordeur, als de culinary delivery van Thuis met Daalder bezorgd wordt. Met de ‘quarantaine 2.0’ begint Daalder opnieuw met hun take-away-menu. Inclusief wijn, kaasplankje en  soms bezoek van de chef. Want iedere dag kiest Daalder willekeurige bestellingen uit waar Dennis of een van zijn chefs de gerechten live komt afmaken. Hoe tof is dat?! 

Hier lees je meer over thuis met Daalder >

Een bijzondere avond thuis eten

Thuis met Daalder is een avond in een restaurant, maar dan aan je eigen keukentafel. Huwaë kookt geen simpeler menu of delivery porties. Hij kookt precies zoals een bezoek aan Daalder. Vijf gangen fine dining die zo dicht mogelijk in de buurt komen van een avond in het restaurant. Met dat kaarsje voor op tafel, de muziek en een hostess die komt checken of alles naar wens is. Alleen de wijn en het water moet je zelf bijschenken!

18 x Originele home date ideeën >

Een chef in huis

Net als tijdens de eerste horecasluiting laat Huwaë de overschotten van zijn beste leveranciers het menu bepalen. Wat bij hen dreigt te blijven liggen, kookt hij tot een avond thuis bij Daalder. Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder begeleiding van een video-instructie van Dennis.

Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Thuis met Daalder // Thuis uit eten // Dennis Huwaë

Thuis met Daalder bestellen

Thuis met Daalder is de aankomende weken voor €59 p.p. te bestellen via ThuismetDaalder.nl. Ophalen kan in verschillende tijdsvakken bij zowel Edel (Postjesweg 1) als Daalder (Lindengracht 90).

Naast het klassieke ‘Thuis met Daalder’-menu kookt het team ook een vegetarisch menu. Voor een échte avond Daalder voegen gasten bubbels, wijn, brood en een kaasplankje toe. Gezinnen die een avond thuis uit eten gaan, reserveren voor €19,50 p.p. een kindermenu.