D

DEZE SPECTACULAIRE CHRISTMAS SHOW BRENGT JE VOLLEDIG IN DE KERSTSFEREN

the christmas show 2019 - rtl - kerstcadeaus 2019 - dingen om te doen met kerst - ziggo dome amsterdam - leuke shows amsterdam

De allermooiste tijd van het jaar komt er weer aan en dús zullen wij er de komende tijd voor zorgen dat je alvast helemaal in de stemming komt. Cadeautips, kerstrecepten en dingen om te doen rondom kerst. Onze eerste tip in laatstgenoemde categorie:
The Christmas Show.

Het grootste kerstparadijs van Nederland

Op 21 en 22 december wordt de Ziggo Dome in Amsterdam namelijk omgetoverd tot misschien wel het allergrootste kerstparadijs van Nederland: The Christmas Show. En dat is een groot feest voor jong én oud. Want of je nou met vriendinnen Kerstmis viert, je familie mee op stap neemt of de kerstvakantie inluidt met collega’s. Iedereen zal genieten van dit volwassen sprookje vol spanning, humor, zang én dans.

Na het succes van The Christmas Show in de afgelopen vijf jaar (alle shows waren uitverkocht en ontving daarmee jaarlijks 50.000 bezoekers) is het in 2019 tijd voor een spectaculaire jubileumeditie, waarbij een van ‘s werelds populairste liefdesverhalen centraal staat.

Op reis met Kerstmis? Dit zijn de leukste kerstmarkten >

the christmas show 2019 - rtl - kerstcadeaus 2019 - dingen om te doen met kerst - ziggo dome amsterdam - leuke shows amsterdamThe Christmas Show 2019 – Ziggo Dome Amsterdam – Leuk kerstcadeau – kerstshow

De veelbelovende cast

In Doornroosje en de Kerstprins wordt het klassieke verhaal van de schone slaapster omgetoverd tot een ultiem kerstsprookje. En dat sprookje wordt gespeeld door grote namen binnen de theater- en zangwereld. Zo speelt Celinde Schoenmaker dit jaar de rol van Doornroosje en is Carlo Boszhard de verteller van het verhaal. Zij nemen je mee in een meeslepend en komisch verhaal, met een visueel spektakel én veel bekende kerst hits.

Naast Celinde en Carlo zullen ook rapper Famke Louise, actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte in The Christmas Show te zien zijn op 21 en 22 december.

Voor een onvergetelijk kerstcadeau of gewoon een hele leuke avond uit zeggen wij: bestel een ticket en laat de kerstsfeer maar beginnen. Wie neem jij mee naar de Ziggo Dome?

 

CategoriesWeekend tips