6

6 x GOEDE TATTOO SHOPS IN UTRECHT

tattoo shop utrecht - tattoo shops utrecht - tattoo laten zetten utrecht - tattoo utrecht - beste tattoo shop utrecht - tattoos utrecht

Bij deze generatie zijn tattoos bijna niet meer weg te denken. Vroeger werden ze veel minder gerespecteerd maar nu loopt bijna iedereen met een tattoo rond. Ook in Utrecht zijn veel zaken te vinden waar je een kunstwerk op je lijf kunt laten zetten. Hieronder vind je bij welke tattoo shops in ‘U’ jij zeker in goede handen bent.

Vind hier naar welke tattoo shops in Utrecht jij moet gaan >

1. Ink Story

In het hart van Utrecht, dichtbij het Neude, vind je Ink Story Tattoo Shop. Een tattoo shop met drie vaste tattoo artiesten die in meerdere stijlen gespecialiseerd zijn. Loop hier gerust binnen en bespreek jouw wensen en of ideeën!
Ink Story >

2. The Ink Society

The Ink Society heeft maar liefst 14 tatoeëerders. Allemaal houden ze van hun creatieve vrijheden en ieder heeft zijn of haar eigen stijl. Deze shop is dus lekker divers en biedt veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils!
The Ink Society >

3. Magic Tattoo Studio

Eigenaar Dick de Wit heeft sinds 1984 de Magic Tattoo Studio, gevestigd in hartje Utrecht. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring. In de loop van de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een van modernste tattooshops van Nederland!
Magic Tattoo Studio >

Even bijkomen na je bezoek aan de tattooshop? Vind hier de leukste hotspots in Utrecht >

4. Blackbear Ink

Deze vestiging van Blackbear Ink heeft 5 stoelen. De opening van de shop in Utrecht staat symbool voor vrijheid; ook hier staat de creatieve geest, kwaliteit en originaliteit centraal. De shop in Utrecht is 15 minuten lopen vanaf Centraal Station!
Blackbear Ink >

5. Prik Tattoo

Prik Tattoo is een tattoo shop gevestigd in de oudste winkelstraat van Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in vrijwel elke stijl en zijn vooral gericht op de wensen van de klant. Je kunt altijd vrijblijvend langskomen in de shop voor een kopje koffie en je ideeën te bespreken.
Prik Tattoo >

6. Blackbook Tattoos

Blackbook Tattoos wordt gerund door twee kunstenaars uit Utrecht: Deef Feed en JanIsDeMan. JanIsDeMan kan je ook wel herkennen van zijn streetart kunstwerken. Na het opfleuren van de stad, zijn hun kunstwerken nu ook te bewonderen op de inwoners van Utrecht zelf.
Blackbook Tattoos >

Tip van ons! Als je goed hebt nagedacht over je tattoo en de juiste shop (en artiest) hebt gekozen, zal je zeker geen spijt krijgen van je tattoo. Zorg er wel voor dat je goed naar de adviezen luistert en de tattoo goed verzorgt, bijvoorbeeld met Bepanthen tattoo nazorg zalf!

Bij welke van deze tattoo shops in Utrecht zet jij binnenkort jouw (eerste) tattoo?

CategoriesChill