sushi utrecht - sushi eten in utrecht - japans eten utrecht - sushi restaurants utrecht - tiger mama - sushi in utrecht
5

5 x SUSHI ETEN IN UTRECHT DOE JE HIER

Utrecht is altijd een gezellige en bruisende stad om heen te gaan. Natuurlijk vind je hier ook een aantal goede plekjes om te genieten van jouw favoriete Japanse gerecht. Hieronder vind je precies waar je heen moet voor de lekkerste sushi in de Domstad.

Vind hier de beste sushi restaurants in Utrecht >

Konnichiwa

Hier vind je gerechten bereid met verse en gezonde ingrediënten die, naast dat ze er prachtig uitzien, ook heerlijk smaken. Je vind ze in het hartje van Utrecht op loopafstand van het station en de Dom toren.
Google Maps: Mariaplaats 9, Utrecht 
Konnichiwa >

Umami 

Dit restaurant heeft twee verdiepingen en daardoor altijd plek. Geniet hier van de meest originele gerechten Aziatisch gerechten, die allemaal zijn bereid met verse ingrediënten. We raden je aan om in de kelder te gaan zitten voor een nog leukere ervaring!
Google Maps: Oudegracht 74, Utrecht
Umami >

Miyagi & Jones

Bij Miyagi & Jones kun je genieten van frisse wijntjes, meer dan 30 soorten speciaal bier, Asian streetfood en de lekkerste sushi. De Aziatische gerechten hebben hier soms een westerse twist.
Google Maps: Veemarktplein 42, Utrecht
Miyagi & Jones >

sushi utrecht - sushi eten in utrecht - japans eten utrecht - sushi restaurants utrechtFoto via Miyagi & Jones // Restaurants Utrecht // Sushi in Utrecht // Hotspots Utrecht

15 x jullie favoriete restaurants in Utrecht vind je hier >

Tiger Mama

Hier serveren ze elke 6 weken een wisselend 10-gangen diner van zondag t/m woensdag voor €23,95 per persoon en van donderdag t/m zaterdag voor €27,95 per persoon. Dit menu bestaat uit verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten uit Azië. Naast de 10-gangen serveren ze hier ook heerlijke verse sushi en dim sum.
Google Maps: Voorstraat 80, Utrecht
Tiger Mama >

Maneki

Met alleen verse ingrediënten en een team met veel ervaring staan ze, naar eigen zeggen, garant voor de beste sushi. Ook bestel je hier heerlijke yakitori-spiesjes, zeewiersalades en gebakken ossenhaas.
Google Maps: Nachtegaalstraat 10, Utrecht
Maneki >

Sushi Koi

Dit restaurant serveert heerlijke sushi en focussen ze zich ook op goede service. De zaak is leuk ingericht met ‘marmeren’ tafels, roze muren en stoelen, gouden details en leuke kussens. Lekker instagrammable dus!
Google Maps: Domplein 2, Utrecht
Sushi Koi >

Bij welke van deze restaurants in Utrecht schuif jij binnenkort aan voor de lekkerste sushi?

 
Bron omslagfoto: Tiger Mama
CategoriesFijne Foodspots