6

6 x STREETFOOD ETEN IN UTRECHT

Street food Utrecht

Vergeet de formele diners en bestek-etiquette – welkom in de betoverende wereld van streetfood, waar gerechten als kunstwerken worden bereid en de stad het decor vormt voor je culinaire avontuur! Ook in Utrecht kun je genieten van goede streetfood gerechten. Ben je op zoek naar de goed streetfood eten in Utrecht? GIRLS WHO geeft je 6 tips.

Op zoek naar streetfood eten in Utrecht? Lees hieronder 6 x tips >

1. The Streetfood Club

Zoals de naam al zegt: je komt hier natuurlijk voor overheerlijke streetfood. Van bao buns met eend tot aan taco’s en dumplings: probeer al wat lekkers van over de hele wereld. De porties zijn klein zodat je van alles kunt delen. Adres: Janskerkhof 9.

Hieronder meer streetfood tips in Utrecht >

2. Sanju Ramen

Mis de authentieke ramen van Sanju Ramen op de Voorstraat niet! Het team besteedt bijzondere aandacht aan elke stap in het arbeidsintensieve proces van het maken van ramen, zodat elke kom gevuld is met heerlijkheid. Je kunt ook veganistische ramen bestellen als dat je voorkeur heeft! Adres: Voorstraat 29.

3. Kimmade Vietnamese Street Food

Op zoek naar heerlijke Vietnamese streetfood in Utrecht? Dan zit je bij Kimmade Vietnamese Street Food op de juiste plek. Van de beroemde Pho-noedelsoep tot de knapperige Banh Mi-sandwiches, het is een feest voor liefhebbers van smaakvolle en diverse smaken. Adres: Mariastraat 2.

Streetfood eten in Amsterdam? Dit zijn 10 x tips >

4. Miyagi & Jones

Vlakbij de Jaarbeurs aan het Veemarktplein kun je uit meer dan 65 verschillende Aziatische streetfoodgerechtjes. Het interieur is uitnodigend en het is een perfecte plek voor een gezellige avond uit. Adres: Veemarktplein 42.

5. Spice Monkey Utrecht

Spice Monkey zit aan gevestigd in Utrecht aan de Oosterkade. Het restaurant is omgeturnd tot een tropische nieuwe zaak. Inspiratie voor het nieuwe concept vonden de twee eigenaren onlangs tijdens een inspiratietrip door, hoe kan het ook anders: Bali. Geniet van heerlijke gerechtjes en lekkere cocktails! Adres: Oosterkade 30.

Utrecht streetfood Utrecht tips >

6. Ān Ān

Nog een fantastische tip voor heerlijke Vietnamese streetfood in Utrecht: Ān Ān. Wist je dat Ān Ān letterlijk ‘Eet Eet’ betekent? Het is een uitnodiging om te eten. Eigenaresse Hoamy Ly brengt graag de échte Aziatische streetfood ervaring naar Utrecht en dat proef je. Adres: Voorstraat 25.

Streetfood eten in Utrecht >

Welke van deze street food tip in Utrecht is jouw favoriet?

CategoriesFijne Foodspots