T

TIP: STAYCATION OF BRUNCH IN BED BIJ ANDAZ

kiki bosman - Andaz Amsterdam Prinsengracht - andaz hotel - staycation deal amsterdam

Een anniversary met je lover, een gepland vriendinnen weekendje of op zoek naar een leuk uitje met je mams? Boek een staycation in Amsterdam! En doe dat juist nu, want veel hotels hebben voordelige deals. Zo ook Andaz! Naast een staycation kun je hier ook een heerlijk (bottomless) brunch in bed boeken.

Andaz Staycation Offer

Slapen aan de grachtengordel van Amsterdam, in het bijzondere pand van de Openbare Bibliotheek, omringd door de bruisende 9 straatjes? Andaz is the place to sleep. Want naast allerlei in-house activiteiten (waaronder een heerlijke spa!) zijn er ook allerlei musea op loopafstand.

Een staycation in dit prachtige hotel boek je vanaf €96 per persoon inclusief ontbijt, upgrade, gratis minibar & wine hour en tot 24 uur gratis annuleren. De overnachting is iedere dag van de week te boeken via deze link >

amsterdam canals - grachten amsterdam - centrum amsterdamGrachten Amsterdam // Staycation Andaz

Speciale diner offer

Uit eten terwijl de restaurants gesloten zijn? Het kan, namelijk in combinatie met je hotel overnachting! Naast de staycation deal bij Andaz bieden ze hun hotelgasten en speciaal 3-gangendiner aan bij restaurant Bluespoon voor €39 per persoon, inclusief een fles wijn voor 2 personen of cocktail pairing.

Denk aan gerechten als Pulpo van de Josper, een zeebaars in zoutkorst, linguini met zeevruchten of truffel risotto. Heerlijk! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het vakantiegevoel in eigen land is de bar op vrijdag en zaterdag open tot 01:00 uur en de rest van de week tot 00:00 uur. De keuken gaat dicht om 22:00 uur, maar room service is 24/7 beschikbaar.

Meer staycation deals in Amsterdam vind je hier >

Bottomless Bubbles Brunch in Bed

Naast deze heerlijke staycation deal heeft Andaz nóg iets bedacht. Andaz Brunch in bed!

Voor €84.50 per persoon kun je de hele dag doorbrengen in een prachtige design kamer van Andaz die uitkijkt op de Amsterdamse grachten. Je hebt de kamer tussen 11:00-17:00 tot je beschikking, kan daarvan twee uur lang onbeperkt cava drinken en krijgt een héle uitgebreide brunch met allerlei lekkers.

brunch in bed andaz - wat te doen in amsterdam tijdens corona

Wat kun je verwachten?

De brunch is een mix van hartige en zoetige gerechten en wordt geserveerd om te delen. Het is veel, dus kom met een lege maag aan in het hotel!

Denk aan DIY Blini’s met gerookte zalm, verschillende (gepocheerde) eiergerechten, een frisse ceviche, luchtige pancakes met vers fruit, kleurrijke macarons en nog veel meer.

Hoe chill is het om de hele middag te vertoeven in een hotelbed? Muziekje op, bubbels drinken, uitgebreid douchen, nog een fles bubbels bestellen.. Wil je niet naar huis? Voor een klein supplement boek je een overnachting erbij.

Andaz Brunch in Bed is beschikbaar elke dag van de week, ook als je geen hotelgast ben. Boeken doe je via deze link >

Wie geef jij deze heerlijke verrassing cadeau?

CategoriesWeekend tips