S

SPIRITUELE FESTIVALS IN NEDERLAND 2024

Spirituele festivals in Nederland - Festivals met spiritualiteit

In Nederland worden allerlei spirituele festivals gehouden. Samenkomen om je innerlijke groei te bevorderen en verbinding te vinden mét mooie muziek op de achtergrond. Hoe leuk is dat! Workshops, lezingen, activiteiten ze hebben het er allemaal en alles is gericht op mindfulness en spirituele verkenning. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet: 6 x spirituele festivals in Nederland 2024.

Spirituele festivals in Nederland 2024: dit zijn ze >

1. Happy Spirit Days: feelgood festival

Heb je zin in een weekendfestival? Dan heb je geluk. Spirituele festivals in Nederland 2024 zijn soms namelijk ook drie dagen lang! Zoals Happy Spirit Days op 16, 17 en 18 augustus vlakbij Delft. Een goede line-up met sprekers, de laatste trends en meer muziek dan ooit. Daar kun je op rekenen. Dus, bereid je voor op drie dagen lang workshops en muziek en ga op zoek naar verbinding! Kaartjes kosten €75 per dag.

2. Spirituele festivals in Nederland 2024: Healing festival

Een grote groep mensen gericht op bewustzijnsontwikkeling komt samen op het Healing Festival van 12 tot 14 juli midden in de bossen van Lage Vuursche. Workshops, ceremonies en meditaties, daar kun je op rekenen. Het hoofddoel: veerkrachtiger worden en meer gevoelens van liefde en geluk ervaren. Goed om te weten: tot een maand voor het festival zullen er workshops bij komen of vernieuwd worden. De tickets gelden voor drie festivaldagen inclusief overnachting, veganistische maaltijden en gratis toegang tot alle workshops, ceremonies en muziekoptredens, en kosten tussen de €360 en €495 euro

3. Spiritueel festival met kinderen: Graceland

Artiesten, sprekers en kunstenaars verrassen en inspireren bezoekers met eigenzinnige kunst tijdens het Graceland Festival van 15 tot 18 augustus in Zeewolde. Je krijgt er alle tijd voor ontmoeting en gesprekken en om te dansen en te springen ‘tot je niet meer op je voeten kan staan’. En ook voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten. Dagtickets voor volwassenen kosten rond de €60 en €75 euro per persoon.

4. Spiritueel vrouwenfestival in Nederland: Lorelei

Lorelei is één van de grootste spirituele festivals in Nederland 2024. Sterker nog: het vrouwenfestival wordt over de hele maand juli verdeeld. Ze noemen het niet voor niets een ‘magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Eén of drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te dansen en zingen, te delen en te ervaren’! De tickets kosten rond de €100 voor een weekend.

5. Verbinding maken: Hieros Gamos Festival

Ontdekken, spelen, voelen en ervaren: we hebben het natuurlijk over het Hieros Gamos Festival. Dit spirituele festival kun je zien als een uitnodiging om meer van jezelf te ontdekken. Hieros Gamos is een vijfdaagse gathering van 19 tot 23 juni in Zeewolde die in eerste instantie gaat over verbinden met jezelf, om van daaruit te verbinden met een ander. Een ticket geldt voor vijf dagen en kost €400 euro.

6. Spirituele festivals in Nederland 2024: RiseUP

RiseUP Zomerfestival is één van de spirituele festivals in Nederland 2024 in Limburg van 7 tot en met 11 augustus. Het festival biedt een liefdevolle ervaring, met een programma voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Overdag kun je genieten van workshops en ‘s avonds vinden er concerten, cacao ceremonies en estatic dance plaats. Maar je kunt ook tot rust komen in de sauna’s en hottubs van het wellness centrum! Tickets voor volwassenen kosten €555.

En, naar welke van deze spirituele festivals in Nederland 2024 ga jij?

CategoriesChill