B

BUCKETLIST! SLAPEN IN DE VILLA VAN DOWNTON ABBEY

Domaine Rocabella - villa Downton Abbey A New Era - Downton Abbey Zuid-Frankrijk - Villa Roccabella - Downton Abbey locatie

Helemaal weg van Downton Abbey en heb je weer ouderwets gesmuld van de tweede film ‘A New Era’? Dan hebben wij dé ultieme ‘dit moet op je bucketlist’- tip: slapen in de villa van Downton Abbey. Waar je net zoals de familie Crawley het oude vertrouwde Engeland omruilt voor een pracht villa in Zuid-Frankrijk! Hieronder lees je meer.

Overnachten zoals de Crawley-familie? Slapen in de villa van Downton Abbey doe je hier >

Downton Abbey Villa

Het gaat om de Downton Abbey villa uit de tweede film ‘A New Era’. In deze film ruilt de cast de Highclere Castle in Hampshire om voor een villa in het Zuiden van Frankrijk. Eentje met witte pilaren, gele markiezen, een subtropische tuin, uitzicht op zee. En waar je – in tegenstelling tot het Highclere Castle – ook zelf kunt overnachten. We hebben het over Domaine Rocabella, noteer ‘m maar op je bucketlist!

Domaine Rocabella in Le Pradet

Je vindt het idyllische Domaine Rocabella in Le Pradet, een charmante toeristische badplaats tussen Toulon en Hyeres. Waar je heerlijk kunt relaxen aan de baai van de Garonne of op de (familie)standen, je watersportervaring bij spijkert, heerlijk wandelt tussen de rustige natuur van de Franse Riviera of andere dorpjes en stadjes kunt bezoeken. Kortom: een villa op een prachtig vakantiebestemming. Wat wil je nog meer?

Domaine Rocabella bestaat uit drie huizen, waar in totaal 42 gasten kunnen verblijven. Zo kun je een nacht per per kamer, huis of de gehele villa huren. De overnachting is inclusief een zwembad bij het huis, een jeu-de-boule baan, een fitness, hottub. En zelfs staf – zodat je de volledige Crawley familie ervaring hebt.

Ook leuk! Slapen in het huis van sex education >

Praktische informatie

Voor wie zich in de Crawley-sferen wil onderdompelen moet natuurlijk ook diep in de buidel tasten. De befaamde villa – eigendom van de Franse multimiljonair Jean-Baptise Rudelle the more you know! – kost maar liefst € 484,- per nacht. De overige kosten (van de volledige villa of per huis) is op aanvraag. Je boekt het hier >

Een paar foto’s van de villa om je warm te maken! >

En, wanneer ga jij slapen in de villa van Downton Abbey A New Era?

CategoriesNiet gecategoriseerd