B

BUCKETLIST: SLAPEN IN HET HUIS VAN SEX EDUCATION

locatie van sex education - villa van sex education - overnachten sex education - the chaley symonds yat - bed & breakfast sex education - Netflix serie locatie- uniek verblijf

Heb jij, net zoals ons, de populaire Netflix-serie ‘Sex Education’ gebingewatched. En, gesmuld van de schoolgangen van Moordale vol met drama, liefde & vriendschappen? Dan hebben wij een leuk tipje voor op je bucketlist. Hier kun je namelijk slapen in het huis van Sex Education!

Overnachten zoals hoofdrolspeler Otis en zijn moeder Jean. Wij hebben dé tip! Hier kun je namelijk slapen in het huis van Sex Education >

Bed & Breakfast ‘Sex Education’

De o zo populaire villa vind je in het Engelse dorp Symonds Yat, dicht bij de grens van Wales. Het huis staat al honderden jaren, maar is na de serie omgetoverd tot een Bed & Breakfast genaamd The Chalet. Omringd met ongerepte natuur wat voor ludieke uitzichten zorgt en identieke elementen van de serie Sex Education, maakt The Chalet een heerlijk & uniek verblijf voor een weekend weg.

Ook leuk! Hier kun je slapen zoals Winnie The Pooh >

In Sex Education zien we uiteraard vaak het exterieur van het gebouw. Maar ook andere scènes worden op mooie plekken in het huis opgenomen. Denk aan Otis zijn kamer, de keuken, woonkamer en prachtige veranda. Tijdens een overnachting ontdek je dat er meer in de woning is dan alleen deze taferelen. Zo heeft het huis een serre vol met planten, een zonnedek en zelfs een eigen bioscoopzaal. Nice!

Bekende omgeving

Ook wanneer je nooit van de serie gehoord hebt, het programma niet zo leuk vindt of het simpelweg niet gekeken hebt, maakt de omgeving je wel warm. Het huis van Sex Education ligt namelijk in het Forest of Dean en Wye Valley: een bekende omgeving in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk die vaker gebruikt wordt als decor voor film & serie. Zo vind je het ruige natuur ook terug in de scènes uit Harry Potter en Starwars!

Praktische informatie

The Chalet biedt vijf slaapkamers, drie badkamers en een veranda met een prachtig uitzicht. Je legt hier ook veel geld voor neer: een overnachting kost namelijk zo 3500 euro. Wel kun je er met een groep van maximaal tien personen verblijven. Deel je dan de kosten, is het nog maar 350 euro per nacht. Dat maakt het bedrag wel iets behapbaar.

En, wanneer ga jij slapen in het huis van Sex Education?
Hier kun je de overnachting boeken >

CategoriesEuropa