E

EEN BOERDERIJVAKANTIE IN DE NEDERLANDSE NATUUR: HIER KAN HET

Een vakantie midden in de Nederlandse natuur waarin niks moet, maar alles mag. Klinkt geweldig toch? Blijf jij deze vakantie in eigen land en wil je iets bijzonders doen, zoals overnachten op een boerderij? Lees dan even verder!

Wil jij slapen op een boerderij? Hier lees je er meer over > 

Het BoerenBed

Altijd al een keer het boerenleven willen ervaren? Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij: tussen de dieren, zonder telefoon, tv en moderne faciliteiten. Genieten van elkaars gezelschap zonder de afleidingen en prikkels die jullie normaal wel hebben. Kun je echt niet zonder je telefoon of tablet? Dan mag je deze altijd opladen bij de boerenfamilie. Maar uit ervaring blijkt dat je deze niet zult missen!

Slapen op een boerderij

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele “glamping” vakantie midden in de natuur. Je logeert bij de boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Licht komt van de kaarsen en olielampen in je glamping tent en koken doe je op een antieke houtkachel.

De kampeertenten zijn helemaal ingericht, inclusief eigen toilet, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Ook is het mogelijk een tent te boeken met een privé douche, badkamer of zelfs hot tub!

glamping - luxe kamperen - boerderijvakantie nederland - glamping nederland - kamperen nederland - luxe kamperen nederland - boerenbed - boerderijen nederlandSlapen op een boerderij // boerderijvakantie // staycation tips

Ook leuk! Vind hier 10 x toffe glampings in Nederland >

Het Boerenleven 

Geniet van de schoonheid van het platteland en ervaar het leven op de boerderij tijdens jouw vakantie.  De boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor iedereen die naar hartenlust wil leren en ontdekken! Leer bijvoorbeeld alles over het boerenleven tijdens een rondleiding over het erf en schuif ‘s avonds aan bij de Pizza Avond voor een versgebakken pizza!

Enthousiast geworden? Vind hier meer informatie over slapen op een boerderij >
CategoriesNederland