M

MEXICAANS ZONDIGEN BIJ RESTAURANTS SINS OF SAL

sins of sal amsterdam

Nieuwe late night latin streetfoodbar op de Westerstraat in Amsterdam: Sins of Sal.

Sins of Sal Amsterdam

Sins of Sal is de nieuwste telg van de gebroeders Uzcudun, bekend van latijns-Amerikaans restaurant en mezcaleria Salmuera. En dat kan eigenlijk maar een ding betekenen: hier zit je goed. Het restaurant is een bijzondere, waarvan je er in deze stijl weinig tegenkomt in Amsterdam. In het schemerduister onder rode TL-verlichting eet je Latin American streetfood met een decadente twist.

Meer leuke restaurants in Amsterdam >

Vincent Uzcudun over de stijl van het restaurant: “Sins of Sal is geïnspireerd op de legendarische vampierbar boven een oude Azteekse tempel in Mexico in Roberto Rodriguez’ cultfilm From Dusk Till Dawn. Dezelfde combinatie van de antieke wereld en de obscure jaren 80 komen samen in de visuele elementen van Sins, die als een oude cultus wordt aanpast aan de moderne tijd.

Wat wordt er gedronken?

De eigenzinnige drankkaart is ontwikkeld door Salmuera’s barmanager en beroemd mixologist Martin Eisma samen met Milena Laurenti, barmanager van Sins. Bij Sins of Sal drink je een glas pure natuurwijn of kiest voor een van de‘draft cocktails. Er staan zeven signature cocktails op de tap, ready to serve. Ook lekker: Sin’s rode Sangria is een twist op Kalimotxo uit Spanje, waar ze rode wijn drinken, gemixt met cola.

Wanneer naar Sins of Sal?

Sins of Sal is de plek waar je naartoe gaat voor al je guilty pleasures en cravings, waar je naartoe gaat voor één drankje en uren later pas weer weggaat, of waar je snel even iets lekkers eet voor je op boevenpad gaat in de Jordaan.

CategoriesFijne Foodspots