5

5 x SCHAAKBORD KOPEN IN AMSTERDAM

schaakborden kopen amsterdam - schaakbord kopen amsterdam - schaken - schaakbord kopen - waar koop ik een schaakbord - queen's gambit - schaken amsterdam - schaakbord - schaakborden

Schaken staat gelijk aan tactiek, inzicht en moed. Het strategische spel is al meer dan duizenden jaren oud. Door de populaire Netflix serie ‘The Queen’s Gambit’ is de wereld weer in de ban geraakt van het spelletje. Wil jij (weer) eens een potje spelen, maar heb je geen bord in huis? Hieronder vind je 5 plekken om een schaakbord te kopen in Amsterdam. 

Zin in een strategisch spelletje schaken? Vind hier de plekken om een schaakbord te kopen in Amsterdam > 

Schaak- en Gowinkel Het Paard

Dit is een unieke spellen- en denksport winkel gevestigd in hartje Amsterdam. Hun specialisaties liggen voornamelijk op het gebied van: schaken, go en bridge. Je vind hier schaakspellen, complete schaaksets, schaakstukken en buiten schaakspellen.
Het Paard >

Ook leuk! Vind hier de leukste bordspellen voor een gezellige avond thuis >

The Game Keeper 

Van de klassiekers als Monopoly, Risk en Catan tot de allernieuwste spellen: hier hebben ze voor ieder wat wils. Door het ruime assortiment en deskundig personeel slaag je hier altijd voor een leuk cadeau voor jong, oud, of gewoon lekker voor jezelf (zoals een schaakbord).
The Game Keeper >

Friends & Foes

Zoek je een bord- of kaartspel voor jezelf of als cadeau voor een ander? In Oud Zuid vind je spellenwinkel Friends & Foes Amsterdam. Dé winkel waar vriend en vijand zijn hart kan ophalen aan gezelschapsspellen. Ook hier vind je zeker een mooi schaakspel!
Friends & Foes >

Sport en Spel 

Bij deze winkel op de Ceintuurbaan vind je echt van alles: van klassieke spellen zoals schaakborden tot sportattributen zoals dumbells en kettlebells. We kunnen je bijna verzekeren dat je hier met meer spullen de deur uitgaat dan waar je eigenlijk voor kwam!
Sport en Spel >

Intertoys 

Een bekende onder de spellenwinkels is natuurlijk de Intertoys. De speelgoed- en gameswinkel heeft een groot assortiment wat bestaat uit leuke en leerzame artikelen voor alle leeftijden. Ook hier scoor jij zonder moeite een mooi schaakbord!
Intertoys >

En, bij welke winkel in Amsterdam ga jij binnenkort een schaakbord kopen?

CategoriesChill