L

LUXE SAFARI VLAKBIJ KAAPSTAD: BOTLIERSKOP PRIVATE GAME RESERVE

safari in de buurt van kaapstad - safari kaapstad - safari cape town - botlierskop - luxe safari zuid-afrika

Een vakantie naar Zuid-Afrika staat eigenlijk gelijk een drie vakanties in één. Tenminste, als je genoeg tijd hebt. In dat geval geniet je van de charme van Kaapstad, proef je de beste wijnen in Stellenbosch en/of Franschoek én ga je op safari. Heb je geen zeeën van tijd dan plan je die safari het liefst in de buurt van Kaapstad. Kan dat? Ja, dat kan. Op safari in de buurt van Kaapstad? Lees even mee.

Ben je in loondienst, dan ben je waarschijnlijk gelimiteerd aan een x aantal vakantiedagen en heb je geen zeeën van tijd. De tijd die je hebt in Zuid-Afrika wil je zo nuttig mogelijk indelen, en daar hoort 24 uur in de auto zitten (de volledige The Garden Route heen en terug), niet perse bij.

Het eindpunt van die Garden Route brengt je naar Addo Elephant Park en andere gebieden waar je prachtige safari’s kunt doen, maar dat is time wise natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er ook een optie voor safari vlakbij Kapstad!

Safari in de buurt van Kaapstad

Gelukkig is er een geweldig alternatief: safari bij Botlierskop Private Game Reserve, op zo’n 5 uur rijden van Kaapstad. Nu denk je, 5 uur?! Dat is toch niet in de buurt?! Nou, wel voor Zuid-Afrikaanse begrippen. En je rijdt hiermee gelijk een stukje van de Tuinroute. Mooi meegenomen!

19 x Unieke dingen om te doen in Kaapstad >

Een lange rit brengt je bij de plek voor een luxe safari in Zuid-Afrika. De prachtige lodge Botlierskop organiseert game drives met four wheel drives waarbij je olifanten, leeuwen, neushoorns, giraffen en zebra’s kunt spotten. Ook kun je safari wandelingen door de bush lopen met een ranger en kayakken op de rivier.

Tekst gaat door onder de foto

safari in de buurt van kaapstad - safari kaapstad - safari cape town - botlierskop - luxe safari zuid-afrika

Genoeg te doen dus, maar ook in de lodge zelf is het supergoed vertoeven. Vanaf het restaurant en zwembad heb je uitzicht over de grazende dieren en de spa aan de oever van de rivier is een ultieme ontspanningsplek.

Private Game Reserve Kaapstad (relatief in de buurt)

Er zijn verschillende kamers (luxer, superluxe, extreem luxe – duur, duurder, duurst) maar allemaal zijn ze fantastisch. Wij gingen voor de Tented Lodge en vonden het geweldig. Er zijn allerlei arrangementen waar je uit kunt kiezen en bij aankomst bij Botlierskop wordt de planning zorgvuldig met je doorgenomen. We verbleven hier twee nachtjes want er stond veel op de reisplanning, maar kun je het money wise & time wise missen, ga dan voor 3+ nachten. Deze safari in de buurt van Kaapstad is er eentje om nooit te vergeten.

Een kamer (of tent) bij Botlierskop Private Game Reserve boek je hier >
Goed om te checken is of de safari’s, ontbijt en diners zijn inbegrepen in de prijs!

Pssst: restaurant in Kaapstad, dit zijn onze favorieten >

safari in de buurt van kaapstad - safari kaapstad - safari cape town - botlierskop - luxe safari zuid-afrika

En, ga jij deze Private Game Reserve safari in de buurt van Kaapstad bezoeken?

CategoriesAfrika