D

DEZE ROZE WOONACCESSOIRES WILLEN WE NÚ HEBBEN

De kleur roze, we houden ervan. Maar of we écht deze 5 x roze woonaccessoires nodig hebben? Niet per se. Willen we deze leuke accessoires nú hebben? Ja, in hoofdletters!

Van roze vazen en spiegels tot wekkers: dit zijn 5 x roze woonaccessoires die je nú wilt hebben >

Roze vaas

Zelfs zonder bloemen zorgt een mooie vaas voor een gezellig en vrolijke effect. Wat dacht je van deze vaas van keramiek om je (woon)kamer een unieke touch te geven? Deze woonaccessoires heeft een zachtroze kleur, en staat bijvoorbeeld perfect op je salontafel.

Ook leuk! Dit zijn 10 x roze hotspots in Nederland >

Lichtroze accessoire: wekkerradio

Wakker worden in de ochtend moeten we toch wel. Dus, waarom niet wakker worden in stijl? Zo heeft deze wekkerradio niet alleen een radiofunctie, met meerdere zenders, en een extra batterij. Maar, is de woonaccessoire ook nog eens in ons favoriete kleur: roze! .

Pastelroze spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de mooiste van het land? In deze zoete, pastelroze spiegel wil je elke dag wel kijken. Én, is ook nog eens een échte catch in je woonkamer.

Vloerkleed met franjes

Vloerkleden geven letterlijk een warmte boost: zowel in het interieur als voor je voeten. Deze leuke, uiteraard roze, vloerkleed met franjes geeft je huis een huiselijke sfeer én is beschikbaar in drie verschillende maten. Kortom: perfect om over de vloer uit te rollen!

Meer roze! Hier vind je 6 x roze cocktail recepten >

Roze schelpenlamp

Nog een roze (schijnende) pareltje. Letterlijk! Want deze excentrieke lamp is in de vorm van een schelp, met een uitneembare parel in het midden. Het is de parel die licht geeft, de rest van de lamp is gemaakt van (roze) keramiek. Kortom: een roze woonaccessoires en gezellige verlichting in huis, de twee dingen waar Girls Who blij van wordt!

En, welke roze woonaccessoires sla jij in?

CategoriesChill