8

8 x SURINAAMSE ROTI BESTELLEN IN AMSTERDAM

roti bestellen amsterdam - roti bestellen - roti bestellen in amsterdam - roti laten bezorgen amsterdam - roti thuisbezorgd - roti bezorgen amsterdam

De Surinaamse keuken is en blijft een van onze favorieten als het gaat om eten bestellen. Gelukkig hoeven we niet helemaal naar Suriname af te reizen om van deze gerechten te genieten. Wil jij vanavond (of vanmiddag) een lekker maaltijd laten bezorgen? Hieronder vind je 8 adresjes om Roti te bestellen in Amsterdam.

Op zoek naar een goede plek om Surinaams te bestellen? Vind hier 7 adresjes om Roti te bestellen in Amsterdam >

Wat is roti?

Je denkt misschien dat roti een gerecht is met kip, aardappels en kousenband of sperziebonen. Toch betekent het roti brood. Het gaat hier dus alleen om de zogenaamde roti pannenkoeken, ook wel roti platen genoemd. De kip, aardappel en andere ingrediënten zijn bijgerechten waarmee de roti gegeten wordt.

Roti bestellen in Amsterdam doe je hier >

Roti King Aarti

Bij deze populaire spot op het Hoofddorpplein serveren ze hun roti’s standaard met kousenband, spitskool en kerrie ei. Je kunt hier kiezen uit meer dan 25 verschillende roti gerechten. Drankje erbij? Ga dan voor Surinaams gemberbier of markoesa (passievrucht) drank!
Roti King Aarti bestellen >

Soato Kitchen

Bij Saoto Kitchen in de buurt van Sloterdijk vind je naast allerlei andere gerechten ook fijne roti maaltijden. Ze hebben hier meer dan 10 roti gerechten waarvan er 4 veganistisch zijn! Heb jij al zin om exotisch te eten vanavond?
Bestel Saoto Kitchen hier >

Warung Min

Hier werken ze samen met lokale leveranciers voor de beste ingrediënten, waarmee ze de gerechten dagvers voor je klaarmaken. Het familiereceptuur van hun gerechten worden al generaties lang doorgegeven en ook voor een goede roti ben je hier aan het juiste adres!
Bestellen bij Warung Min >

Roti Shop

Deze fijne zaak op de Kinkerstraat in Amsterdam West is ook zeker een aanrader. Roti Shop heeft namelijk een Thuisbezorgd.nl award gewonnen in 2019! Hier worden alle roti gerechten geserveerd met aardappel in kerrie en groenten.
Hier bestel je Roti Shop >

Ook lekker! Vind hier de beste adresjes om pasta te bestellen in Amsterdam >

Pangestu ’t Saotohuisje 2

Bij Pangestu ’t Saotohuisje kun je terecht voor authentiek eten uit de Surinaamse keuken. Deze zaak wordt geroemd om de heerlijke saoto en roti, maar ook de Surinaamse snacks en belegde broodjes zijn hier het proberen waard!
Hier bestel je bij Pangestu ’t Saotohuisje >

Warung Mini 

De Warung Mini aan de Van Woustraat, bestaat al langer dan 30 jaar. Al heel wat jaren staan ze bekend om hun Saotosoep. Maar ook de roti, telo, sate, Javaanse moksi en bakabana’s zijn geliefd. Alles wordt hier bereid met verse ingrediënten door een kok met een passie voor de Surinaamse keuken.
Bestel hier bij Warung Mini >

Floor’s Surinaamse Catering

Floor’s Surinaamse Catering vind je op de Wilhelminastraat in Oud-West en is een zaak die ons al vaker werd getipt. Hier kookt Florence Strijdhaftig haar Surinaamse gerechten met Creoolse, Chinese, Hindoestaanse en Javaanse invloeden. We like!
Bestellen bij Floor’s Surinaamse Catering >

Ram’s Roti

Deze roti spot in West is de perfecte plek om lekkere gerechten af te halen (of bestellen) als je geen zin hebt om te koken! De roti schotels van Ram’s Roti worden standaard geserveerd met kerrie aardappelen en kousenband. Ben je al overtuigd?
Ram’s Roti bestellen >

En, bij welke van deze fijne adresjes in Amsterdam bestel jij binnenkort een heerlijk roti gerecht?

CategoriesFijne Foodspots