8

8 x LEKKERE PASTA BESTELLEN IN AMSTERDAM

pasta bestellen amsterdam - pasta bestellen in amsterdam - pasta laten bezorgen amsterdam - pasta bezorgen amsterdam - pasta eten amsterdam - pasta amsterdam - pasta bestellen

De Italiaanse keuken is en blijft een van onze favorieten! Gelukkig hoeven we niet helemaal naar Italië af te reizen om van deze gerechten te genieten. Wil jij vanavond (of vanmiddag) heerlijke verse pasta’s laten bezorgen? Hieronder vind je 8 adresjes om lekkere pasta te bestellen in Amsterdam.

Op zoek naar een fijn adres om pasta’s te laten bezorgen? Vind hier 8 plekken om lekkere pasta te bestellen in Amsterdam >

Spaghetteria

De gezellige avonden bij pastabar Spaghetteria missen we ontzettend, net als hun super verse en heerlijke verschillende pasta’s. Gelukkig zijn ook deze gewoon thuis te bestellen. Net als hun tiramisu! Wij weten wel wat we gaan eten vanavond..
Spaghetteria >

Holy Ravioli

Nou, de naam zegt het al: hier kun je terecht voor heerlijke ravioli. Het assortiment bestaat hier uit meer dan 15 verschillende soorten ravioli en extra lekker: ze werken louter met verse seizoensproducten. Naast ravioli serveren ze huisgemaakte soepen, lasagne, salades, andere pasta’s en desserts. Kortom: voor ieder wat wils!
Holy Ravioli >

Happy Italy

Iedereen zou blij worden van een Happy Italy in zijn of haar stad. Deze restaurantketen voor Italiaanse take-away heeft meer dan 30 pasta’s op de menukaart staan. Bonuspunsten voor de vegetarische of veganistische pasta!
Happy Italy >

Pasta Pasta

Hier bereiden ze iedere dag verse sauzen voor al voor jouw favoriete pasta gerechten. Op het menu staan lekkere Italiaanse pasta’s maar ze hebben hier ook een salade, verschillende voorgerechten, pizza’s en desserts op het menu staan.
Pasta Pasta >

Ook lekker! Vind hier 7 borrelboxen om te bestellen in Amsterdam >

Trevi’s 

Dit is het allereerste plant-based Italiaanse restaurant in onze hoofdstad. De gerechten zitten hier vol heerlijke Italiaanse smaken en zijn dus gemaakt met liefde en respect voor dier en natuur! Op zoek naar een heerlijke vegan pasta? Bij Trevi’s ben je aan het juiste adres!
Trevi’s >

Cecconi’s 

Dit restaurant serveert klassieke Noord-Italiaanse gerechten met een moderne twist. Bestel hier de lekkerste voorgerechten, huisgemaakte pizza’s en verse pasta. De gerechten worden op een klassieke manier geserveerd en zijn van hoge kwaliteit.
Cecconi’s > 

Impero Romano

Impero Romano staat voor traditioneel Italiaans eten en, normaliter, voor heel veel gezelligheid. Ga hier zeker voor de tagliolini al parmigiano + tartfuo: dit is verse tagliolini (soort spaghetti) pasta met boter en salie geserveerd in de grote Parmezaanse kaas met truffels!
Impero Romano >

Pasta Paradijs

Pasta Paradijs is een Italiaanse traiteur in Amsterdam Zuid en één van die fijne plekjes voor de echte Italiaanse beleving. Als je geen tijd hebt om zelf langs te gaan kun je hier ook lekker een van de delicatessen bestellen. Bestel hier de lekkerste (gevulde) pasta’s voor jouw diner.
Pasta Paradijs >

En, bij welke van deze adresjes ga jij binnenkort lekkere pasta bestellen in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots