6

6 x LEUKE RESTAURANTS IN ZIERIKZEE

hotspots in Zierikzee - vegetarische restaurant Zierikzee -Zierikzee restaurant vegetarisch - restaurant zierikzee centrum - Restaurant Zierikzee terras - lunchen in Zierikzee - Zierikzee restaurant lunch

Wist je dat Zierikzee hartstikke leuk is voor een dagje weg? Zo kun je door de historische straten struinen, de stadspoorten & molens bekijken én bruin vissen spotten aan de Oosterschelde. Om vervolgens – of tijdens een pitstop – aan tafel te schuiven voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Hieronder vind je 6 x leuke restaurants in Zierikzee!

Van hotspots met een menukaart vol talloze vegetarische opties tot aan het water gelegen restaurants: dit zijn 6 x leuke restaurants in Zierikzee >

Restaurant Zierikzee terras: Grand Café de Werf

Bij Grand Café de Werf eet je heerlijke gerechten met een Italiaans tintje en met uitzicht op het indrukwekkende, bekende poortencomplex van Zierikzee. Elk seizoen leuk, want binnen is het restaurant gezellig en warm ingericht. Daarnaast vind je buiten een gezellig terras op een drijvende steiger in de haven. Tel daar de carpaccio’s, ciabatta’s, risotto’s en pasta’s bij op. En je begrijpt waarom deze culinaire hotspot zó populair is.

Dit zijn de leukste stranden & beachclubs in Nederland >

De Zeeuwse Hemel

Op de Melkmarkt vind je een van de bekendere (vegetarische) restaurant in Zierikzee. Want met een prachtige stadstuin, ongedwongen sferen, een ambachtelijke winkel en fijne logeeradres – ja allemaal op één plek, is de Zeeuwse Hemel een echt begrip onder de Zierikzeeënaars. Ook fijn: er zijn hier talloze vegetarische opties.

Meer lunchen in Zierikzee >

Restaurant Zierikzee centrum: Meneer Nilsson

Midden in hartje Zierikzee, in een prachtig monumentale pand aan het Havenplein om precies te zijn, vind je de huiskamer van Zierikzee: Meneer Nilsson. En of je nu een vleesliefhebber bent of juist plantaardig eet, door de ontzettend uitgebreide menukaart is hier voor elke trek keuze genoeg. Denk aan (vegan) zoete lekkernijen, kleurrijke bowls, rijkbelegde panini’s en traditionele, verpaking in een modern jasje, lunch- en dinergerechten.

Roekoekoe

Ook Roekoekoe is één van de fijnere restaurants in Zierikzee. Deze hotspot in het centrum is een comfortabele plek om te genieten van een kop koffie uit de modbar. Naast het drinken van (goede) koffie, kun je hier ook terecht voor hartige & zoete ontbijt- en lunchgerechten. En kun je – je favoriete producten ook on the go nemen.

Ben je op zoek naar een vegetarische restaurant in Zierikzee? No worries, de vegetariërs en veganisten onder ons hebben hier ook talloze opties!

Zierikzee Restaurant centrum: De Proeverij

Midden in het historische stadscentrum van Zierikzee staat het familiebedrijf De Proeverij. Stap deze hotspot binnen voor een bourgondisch lunch, diner of borrel. Lees: met de beste vis,-en vleesgerechten en streekproducten van eigen bodem serveert op mooie bordjes. Yum!

Handig om te weten: ook borrelen, dineren of lunchen in Zierikzee met een grote groep kan hier. Wel van tevoren reserveren dan!

Ook leuk! 5 x leuke restaurants in Giethoorn >

Tafelen bij Zeeuws Meisje

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kun je Tafelen bij Zeeuws Meisje. In de ochtend vind je hier namelijk een heerlijk ontbijt, bestaande uit huisgemaakte en biologische streekproducten. In de middag- en avonduren wordt het restaurant omgetoverd tot een wijnbar. Waar je kunt genieten van een diner met verse seizoensproducten, borrel bites en een ruim assortiment aan goede wijn. En dat allemaal in een sfeervolle ambiance.

En, bij welke leuke restaurants in Zierikzee schuif jij aan?

CategoriesFijne Foodspots