5

5 x LEUKE RESTAURANTS IN VENRAY

Restaurant Venray centrum - eten in venray - lunchen in venray - dineren in venray - leukste restaurants in venray - Restaurant met tapas in Venray - beste restaurants in Venray - tapasrestaurant venray - hotspots in venray

Eerst door de straten van het pittoreske Venray wandelen, de bijzondere kasteelruïne bezichtigen en het veelzijdige natuur ontdekken. Om daarna in de gezellige hotspots, aan mooi gedekte tafels te schuiven. Voor fijne lunchgerechten, een bourgondisch diner of gewoon om de dorst te lessen. Yes – precies waar we van houden! Hieronder vind je 5 x leuke restaurants in Venray voor een hapje eten!

Van een restaurant met tapas in Venray tot gezellige bourgondische hotspots: dit zijn de beste restaurants in Venray!

De Beejekurf

Voor ‘echte Venrayers’ klinkt de Beejekurf niet vreemd in de oren. Dit restaurant in Venray staat namelijk bekend als een plek waar je fijn kunt samenkomen met de gastvrijheid van Hanneke & team. En waar je kunt genieten van de creaties van Chef Mathijs Jacobs & team, allen bereiden de gerechten door middel van een moderne kookstijl met een ambachtelijke twist.

Ook leuk! 5 x leuke restaurant in Roermond >

Gastrobar TOF

Bij Gastobar TOF, een restaurant in het centrum van Venray, wordt je binnen begroet met een warm interieur en een sfeervolle, ongedwongen ambiance. Op de kaart vind je gerechten die je wel of niet kunt delen en dan zijn wij bij Girls Who al verkocht: want van alles wat proeven en samen genieten daar houden we van. Daarnaast is er ook op de drankkaart genoeg te kiezen. Je vind hier diverse soorten wijnen, cocktails en getapt bier.

Restaurant Venray centrum: Bij Roel Linssen

In een monumentaal pand met een fraai gelegen stadse binnentuin aan de rand van het Venrayse centrum vind je het restaurant Bij Roel Linssen. Hier tovert de gelijknamige chef-kok diverse, creatieve creaties op je bord met verse streek- en seizoensproducten. En goed te combineren met kwaliteitswijnen die je hier op de kaart vindt.

Meer lekker eten in Venray >

Restaurant met tapas in Venray: ‘t Zusje

Grote kans dat je dit tapasrestaurant al kent: ‘t Zusje zit namelijk door heel Nederland. Zo kun je ook in Venray genieten van een groot aanbod aan bourgondische tapas. Of je nu vega bent, een visliefhebber of van een goed stukje vlees houdt: er is voor ieder wat wils. Reserveer wel op tijd. Dit restaurant met tapas in Venray staat bekend als snel volgeboekt.

Samen Wijn Bistrobar

Chef-kok Tim en Sommelier & gastvrouw Jaymie wilden na jarenlang ervaringen op verschillende niveaus van de horeca hun eigen stap zetten. En voila, daar was Samen. Een restaurant waar de gerechten op je bord gemaakt zijn van goede en eerlijke producten. En je advies kunt krijgen over de verschillende soorten wijnen die passen bij het smaakprofiel van de gast.

En, bij welke leuke restaurants in Venray schuif jij aan?

CategoriesFijne Foodspots