5

5 x LEUKE RESTAURANTS IN VELP

Leuke restaurants in Velp - Dineren in Velp - Italiaanse restaurant Velp

Of je er nu dichtbij of uren vandaan woont: in Velp zijn veel leuke restaurants gevestigd die alle reistijd waard zijn. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd diner, een Italiaans restaurant of tapas in Velp, je bent er sowieso aan het juiste adres met dit lijstje. Dit zijn 5 leuke restaurants in Velp op een rijtje!

Wil jij gezellig uit eten in Velp maar weet je niet waar? Dit zijn 5 x leuke restaurants in Velp op een rijtje!

1. Restaurant Soirée aan de Hoofdstraat

Bij de gloednieuwe hotspot Soriée in Velp waan je je in de roaring twenties met hun marmeren tafels, gouden decor en traditionele cocktailbar. Je bestelt er de hele dag door gastronomische gerechten zoals kreeftenbisque, koningsbaars en ganzenlever, maar kunt er ook gezellig borrelen met indrukwekkende cocktails óf het speciaalbier dat in de aangrenzende brouwerij wordt gemaakt. On the topic of leuke restaurants in Velp met bijzondere verhalen: Soirée is door een duo van twee hele jonge ondernemers opgezet. Ga dus zeker een keer langs en maak een praatje met ze!

2. Restaurant de Watermolen in Velp

Bij restaurant De Watermolen kun je voor een verfijnd diner aanschuiven in de 600 jaar oude watermolen van Velp. Het rijksmonument is omgetoverd tot chique restaurant met streekgebonden producten, maar toch zie je de oude details van de watermolen nog terug. Voor het zesde jaar op rij zijn ze met een Bib Gourmand vernoemd in de Michelingids, oftewel een noemenswaardig goede prijs-kwaliteit verhouding volgens Michelin! Je kunt zowel lunchen als dineren in dit leuke restaurant in Velp.

In de buurt? Dit zijn leuke restaurants in Arnhem >

3. Frans restaurant in Velp: Bommels’

Snak jij naar een enkeltje Frankrijk maar is dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Verzadig jouw craving naar de Franse keuken dan gewoon in hartje Velp! Eén van die leuke restaurants met Franse invloeden is restaurant Bommels’. Charcuterie, eendenborst, tournedos en crème brûlée, bestel het allemaal en krijg wijnadvies van de wijnmeester!

Meer leuke restaurants in Velp vind je onder de foto >

4. Restaurant La Padella: klassiek Italiaans

Zoek je een Italiaans restaurant in Velp? Schuif dan bij restaurant La Padella aan voor klassieke Italiaanse gerechten. Kies voor één van de gangenmenu’s of begin met lekkere antipasti en bestel daarna een lekkere pasta of pizza. Hun kracht? “De niet-alledaagse pizza’s”. Sluit af met een authentieke tiramisu of panna cotta met pistache bij dit leuke restaurant!

5. Tapas eten in Velp bij La Casita

Eén van de leuke restaurants die Velp te hebben heeft is tapasrestaurant La Casita aan de Wilhelminastraat. Met meer dan 50 tapasgerechten op de kaart kun je hier uren zitten. Bestel er een wijntje bij en genieten maar. En dat allemaal in het centrum van Velp, wie had dat gedacht!

En, bij welke van deze leuke restaurants in Velp reserveer jij een tafeltje?

Bron omslagfoto: Restaurant Soirée

CategoriesFijne Foodspots