5

5 x LEUKE RESTAURANTS IN OUDEWATER

italiaans restaurant oudewater - hex oudewater - terras oudewater - joia oudewater - lunch in oudewater - uiteten oudewater - broeck oudewater

In de provincie Utrecht vind je de kleine, pittoreske Oudewater. Ook wel de oudste stad van het Groene Hart. Dat zie je terug aan de knusse straten, schattige grachten & oude kerken. In het kader van nieuwe dorpjes ontdekken doen we óók met onze smaakpapillen – vind je hieronder 5 x leuke restaurants in Oudewater.

Van een plekje aan de grachten tot aan een Italiaans restaurant: dit zijn 5 x leuke restaurants in Oudewater >

Brasserie Joia Oudewater

Op zoek naar een leuk eetplekje? Zet Brasserie Joia Oudewater op je lijstje! Want dit restaurant zit op een gezellige locatie en heeft een zonovergoten terras met uitzicht op de pittoreske grachten van Oudewater. Daar kun je genieten van wereldse gerechten, met een menukaart die om de zes weken verandert. Zo blijft het elke keer weer een verrassing wat je op je bord krijgt.

Dit zijn leuke restaurants in Utrecht >

HEX by Paul & Inge

Het voormalige historische Arminiushuis is omgetoverd tot een van de hipste en leukste hotspot van Oudewater: HEX. Het is een plek waar de authentieke elementen van het eeuwenoude pand naadloos overgaan in een hedendaags interieur. Waar je in de open keuken Paul en het keukenteam de meest mooie gerechten ziet creëren. En waar je smult van verschillende creaties met dagverse producten.

3 Keuken & Bar

Bij dit restaurant in Oudewater staat genieten in een ontspannen sfeer centraal. Vandaar ook de simpele naam ‘3’, hun huisnummer. Want waarom zouden ze het moeilijker maken? Hier krijg je klassieke- en nieuwe gerechten voorgeschoteld die gemaakt zijn van lokale producten. Zo komt het brood van de lokale bakker Stijnman, de vis van G&B Vis en de wijnen van Grandi Vini.

Italiaans restaurant Oudewater: Voldaan

De Italiaanse keuken is één van onze favorieten – waar we in Nederland (of op de wereld in that matter) zijn. Dus ook in het mooie Oudewater kunnen we genieten van pizza’s, Italiaanse borrelplanken en panna cotta. De Girls Who deze leifde delen kunnen hun hart luchten in het Italiaans restaurant Voldaan Oudewater. Waar je Italiaanse kwaliteit vindt, in een Oudewaters jasje. Yum!

Ook leuk! 5 x gezellige restaurants in Giethoorn >

Broeck

In het hotel restaurant van Broeck is het ook genieten! Je begint hier de dag met verse broden, croissantjes en zoete lekkernijen, geniet de hele dag door van een snelle hap of uitgebreide lunch of diner met de uitgebreide menukaart. En ploft in de namiddag voor een borrel in de gezellige Grand Café of in de sfeervolle serre van Broeck.

En, bij welke leuke restaurants in Oudewater schuif jij aan?

CategoriesFijne Foodspots