6

6 x LEUKE RESTAURANTS IN OISTERWIJK

Restaurant Oisterwijk de Lind - eten in Oisterwijk - Restaurant Oisterwijk bossen - Oisterwijk restaurant terras - Restaurant Oisterwijk centrum - nieuw restaurant Oisterwijk - beste restaurants Oisterwijk

Wil je een dagje uit? Dan is het Brabantse dorp Oisterwijk misschien niet de eerste plek waar je aan denkt. Toch is het met een omgeving van prachtige natuur, bijzondere kunstwerken en unieke boetiekjes helemaal hip & happening. En, je weet het: waar ontdekt wordt, wordt getafeld. Bij deze leuke restaurants kun je aanschuiven in Oisterwijk!

Van een restaurant in het centrum van Oisterwijk tot aan hotspots in de bossen van het dorp. Dit zijn 6 x de beste restaurants in Oisterwijk >

1. Seasons Oisterwijk

Aan de Gemullehoekenweg vind je het fijne restaurant Seasons. Hier verrast de keukenbrigade je met uitdagende gerechten, gemaakt van pure en seizoensgebonden ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Die je op eet in de ongedwongen sfeer van het mooi ingerichte pand.

2. The George

The George is het restaurant van hotel Leijhof. Naast dat het een goede uitvalsbasis is om Oisterwijk verder te verkennen. Kun je hier ook aanschuiven voor de culinaire spektakels van chef-kok Dylan van Hirtum. Samen met zijn team tovert hij mooie gerechten op je bord, die gemaakt zijn met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Plus, in de zomer kun je hier heerlijk ploffen op het terras!

3. NEON Restaurant

Met een unieke ambiance en een hoogopgeleide chef-kok is NEON Restaurant dé plek voor fijnproevers. Elk moment van de dag. Want ’s ochtends geniet je hier al van een warme kop koffie en een lekker ontbijt. Tot aan ’s avonds laat, waar je in de Skybar door kunt voor een fancy borrel met adembenemend uitzicht over het dorp. Daartussenin schuif je natuurlijk aan voor een lekkere lunch of diner à la carte.

Ook leuk! 7 x gezellige restaurants in Oosterhout >

4. ZININ

Ben je op zoek naar een fijne restaurant in Oisterwijk in hartje centrum? Dan zit je bij ZININ wel goed. Het restaurant is gevestigd aan de ‘befaamde’ Lind en vind je in het voormalige VVV-kantoor. De karakteristieke elementen vind je terug in de trapgevel, die naar voren springt door de grote boom in het midden van de ruimte en de grote industriële lampen.

De menukaart staat vol met moderne gerechten die continu verandert, die je kunt combineren met de vele wijnen of cocktails. En die je met eigen ogen voorbereid ziet worden in de open keuken!

5. Restaurant Oisterwijk aan de Lind: MooR Wining & Dining

Een andere restaurant in het centrum van Oisterwijk is MooR Wining & Dining. Ook dit restaurant is prominent gelokaliseerd aan De Lind en is dus perfect voor, na of tijdens een dagje rondneuzen in Oisterwijk. De eigenwijze keuken haalt invloeden uit de hele wereld, maar de Franse inslag ligt bovenop. Dat zie je terug aan de menukaart met gerechten zoals escargots, ratatouille en oesters.

6. Het Boscafé

Zoals de naam al verklapt is het Boscafé een restaurant in Oisterwijk in de bossen van het dorp. Na een fijne wandeling in de Brabantse vennen kun je hier neerploffen voor de lekkerste Bourgondische gerechten, geïnspireerd door de Brabantse klassiekers van weleer. En terwijl jij nog natafelt of wacht op het eten, kunnen de kleintjes lekker ravotten in de natuurspeeltuinen. Zo is iedereen blij!

En, bij welke leuke restaurants in Oisterwijk schuif jij aan?

Omslagfoto: Seasons Oisterwijk

CategoriesFijne Foodspots