R

RESTAURANTS MET EEN VALENTIJNSMENU IN UTRECHT

Restaurants met Valentijnsmenu in Utrecht 2024 - Valentijnsmenu Utrecht - Valentijn in Utrecht 2024

Valentijnsdag, de ideale gelegenheid voor een romantisch diner voor twee. Just like any other day, maar tóch leuk dat sommige restaurants extra uitpakken rondom de commerciële dag van de liefde. Op zoek naar restaurants met een valentijnsmenu in Utrecht? Of ‘gewoon’ tafelen in een romantisch restaurant in Utrecht? Wij tippen er een paar!

Romantisch uit eten in restaurants met een Valentijnsmenu in Utrecht? Hier kun je terecht >

1. Shared dining op Valentijnsdag bij Oli Mazí

Op woensdag 14 februari viert Oli Mazí de liefde. Liefde gaat door de maag: daarom heeft chef Nikos een knaller van een menu geschreven voor de Valentine’s Special. Je eet hier een heerlijk luxe 5-gangen shared dining menu voor €75 per persoon. De avond staat onder muzikale begeleiding van Paula Bilà & Linus Eppinger. Zij spelen jazz, soul, en love songs om de sfeer compleet te maken. Valentijnsdag in Utrecht 2024 vier je hier!

2. Italiaans Valentijnsmenu in Utrecht: De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers in Utrecht boek je op Valentijnsdag een gezellig én lekker valentijnsmenu! Een flesje prosecco, een plank antipasti, twee pizza’s naar keuze en een heerlijke tiramisu om romantisch samen te delen: je bestelt het voor €37,50. Dus, heb je nog geen plannen voor Valentijnsdag in Utrecht en ben je dol op pizza? Dan is dit the place to be.

3. Vier de liefde op een bijzondere manier bij Fort de Gagel

Een historisch fort, omgeven door prachtige natuur, biedt de perfecte setting voor een romantisch diner op Valentijnsdag in Utrecht. Verwen je geliefde daarom met een Valentijnsdiner in Fort de Gagel! Volg het pad van de liefde voor een ontvangst met bubbels bij de open haard en schuif aan voor een bijzonder diner op een romantische locatie! En wat ook niet kan missen: een heerlijk dessert om romantisch te delen.

4. Speciaal valentijnsmenu in Utrecht bij Vroeg

Bij restaurant Vroeg kun je ´s avonds genieten van een heerlijk driegangen Valentijnsmenu in Utrecht. Laat je verleiden om te beginnen met een speciaal Valentijns-aperitief. Als voorgerecht geniet je van een ‘proeverij om samen te delen’. Vervolgens kies jij je eigen hoofdgerecht en als nagerecht serveren ze een verrassend valentijnsdessert, samengesteld door echte patissiers. En je sluit de avond af met heerlijke friandises!

5. Valentijnmenu in Utrecht bij Buurten

Valentijn, hét moment om de mensen van wie je houdt te verrassen met echt lekker eten. En laat het menu van Buurten nu net zijn om verliefd op te worden. De chefs hebben speciaal voor valentijn een exclusief viergangendiner samengesteld, waar je hart sneller van gaat kloppen. Voor €47,50 serveren ze je een heerlijk Valentijnsmenu dat bestaat uit een lichte amuse gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. 

6. Valentijnsdag in Utrecht: Hygge

Liefde voor mooie ingrediënten, dat heeft dit restaurant altijd. Maar een 3-, of 4-gangenmenu met éxtra liefde bestel op je Valentijnsdag in Utrecht bij restaurant Hygge! Botervis met frambozendressing, gazpacho van watermeloen, entrecote met groene asperges, het kan er allemaal. En als kers op de taart krijg je er ook nog eens een lekker verassingsdessertje bij, hoe leuk!

7. Net buiten Utrecht: Valentijn bij kasteel De Haar

Waar kun je Valentijnsdag, het feest van de liefde, beter vieren dan in de romantische setting van een kasteel met park en charmante bruggetjes? Het ligt net buiten Utrecht, maar bij kasteel de Haar bestel je een heerlijk valentijnsmenu tijdens de lunch! Koffie, prosecco, een gebakje, een lekker lunchgerecht, voor €37,50 krijg je het allemaal. Origineel én romantisch!

En, waar vier jij Valentijnsdag in Utrecht?

Omslagfoto: Oli Mazí

CategoriesFijne Foodspots