F

FIJNE LUNCHPLEK IN BERGEN: RESTAURANT JULIE’S!

Girls Who Magazine heeft een plek gevonden waar ze zo’n beetje datgeen uitvoeren waar wij voor willen staan. Een plek waar je met volle teugen van het leven kunt genieten. Een plek met waar sfeer, gezelligheid en borrelen de drie belangrijkste termen zijn. Net als bij ons!

Midden op het plein in Bergen (Noord-Holland) staat een mooi gebouw met aan zowel de voor- als achterkant een ruim terras. Aan het begin van de dag zit je aan de achterkant heerlijk in de zon, en zodra de zon verplaatst kunnen de gasten gewoon mee verplaatsen naar de voorkant. Bij restaurant Julie’s is het gezellig druk, de bediening is super sympathiek en waar je ook zin in hebt, het wordt voor je geregeld. Dit is dan ook zo’n lunchplek waar je hier liefst iedere zaterdagmiddag/avond door zou brengen.

Iedereen is altijd welkom

Zoek je een plek om met je schoonmoeder te high tea-en, om even bij te komen tijdens je fietstocht door Bergen, om met je voetballenvrienden bier te drinken of wijnkennis opdoen tijdens een high wine met je vriendinnen? Bij restaurant Julie’s kan het gelukkig allemaal, dat is duidelijk. In de hele zaak zitten verschillende soorten ‘groepjes’ die ieder persoonlijke aandacht krijgen. Het personeel is wat dat betreft van alle markten thuis!
Restaurant Julie’s is 7 dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf 9.15 uur staat de deur al open om gasten te ontvangen voor een wake-up-drankje met een krantje erbij. Vanaf 10 uur kun je er ontbijten en de rest van de dag zijn zo open om dorstige en hongerige gasten te verzorgen.

Restaurant Julie’s

Duurzaam karakter

Restaurant Julie’s Werkt met ingrediënten die een duurzaam karakter hebben, scharrelen en waar mogelijk biologisch zijn. Zo werken ze veel met seizoensgebonden streekproducten van de boeren uit de regio die dus alleen beschikbaar zijn als ze op z’n allerbest zijn. Op hun menukaart staat een selectie van gerechten die zowel gezond als verantwoord zijn, met veel vegetarische opties en het liefst zonder E-nummers. Ze geven de gezondste opties goed aan met een groen hartje erachter, zodat jij precies weet welk gerecht bij je past.

Julie’s Shared Dining

Wij zijn gek op gerechtjes delen met elkaar. In plaats van één gerecht te proeven kun je van allerlei verschillende smaken genieten en deze gezellig met je tafelgenoten delen. Zo begonnen wij onze lunch met ‘Little tasty’s’ – verschillend belegde crostini’s met onder andere geitenkaas, carpaccio en verse zalm. Je krijgt er 10 stuks, perfect om te delen dus!
’s Avonds kun je zoveel kleine gerechtjes bestellen als je wilt, van polenta tot lamshaasje en proeverij van kroketjes. Voor visliefhebbers is het beachplateau van de avondkaart een perfecte optie. Daarop ligt onder andere tonijn, rivierkreeft en een oester. Al het lekkers uit de zee eigenlijk (die is lekker dichtbij, dus heerlijk vers). Oh ja, en hun mintgroene menukaart ziet er heel fijn en overzichtelijk uit. Wat je ook zoekt, het staat erop!

Restaurant Julie’s

De wijnkaart

Zin in een lekker wijntje bij al dat lekkere eten? Restaurant Julie’s serveert een brede selectie van open wijnen. Bekende en minder bekende, want op de wijnkaart staan ook een aantal ‘wijnpareltjes’ voor een eerlijke prijs. Het personeel heeft kennis van zaken en helpt de gasten graag met het vinden van een geschikte wijn

Ook deze bijzondere plek in Bergen wil je niet overslaan!

Speciale koffie

Ook voor jouw after-dinnerdip wordt goed gezorgd. Koffiedrinken is bij Julie’s niet zomaar koffiedrinken; er wordt een echte beleving van gemaakt. De getrainde barista’s weten hoe ze een écht goed bakkie klaar moeten maken. Naast het bekende koffie-assortiment, serveren ze onbekende varianten zoals een CHOCOccino, Caragillo Macchiato of Pana Montata. Aan likeurtjes naast (of in) je koffie trouwens ook geen gebrek bij Julie’s! 

Restaurant Julie’s

Borreltijd

Ook voor een borrel ben je bij Julie’s aan het juist adres. Zoals ze dat zelf mooi uitleggen; ‘Vanavond vieren wij… iets of misschien wel helemaal niets, maar we zijn allemaal gezellig hier bij Restaurant Julie’s omdat het kan en omdat wij het leuk vinden dat jullie er zijn! Geniet van een biertje of glas wijn of fles of zes ;). Lekker kletsen, lekker borrelen zonder zorgen want morgen is morgen…’. Wát een motto, wij houden ervan!

Restaurant Julie’s houdt overigens zelf ook van een feestje. Daarom organiseren ze regelmatig gezellige evenementen. Zo nemen zij op 10 juni bijvoorbeeld deel aan de WijnSpijs wandeling in Bergen. Tijdens deze wandeling loop je met culinair gezelschap langs vijf hotspots en fine dining zaken, waaronder dus restaurant Julie’s. Overal wordt je gastvrij ontvangen en staat er een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies. Lekker Bourgondisch doen in Bergen!

Restaurant Julie’s
Breelaan 6, 1861 GE Bergen
Telefoon: 072-581 30 65
Email: info@restaurantjulies.nl
Openingstijden
Maandag t/m zondag van 09.15 – 01:00
Keuken 10.00 uur – 22.00 uur

CategoriesFijne Foodspots