Als de temperaturen stijgen, stijgt ook onze trek in ijs. Dus! Wij zijn op zoek gegaan naar een lekker ijs recept om zelf te maken. De hele dag in je zomerjurkje (of bikini) in jouw zonnige tuintje of op je balkon zitten doe je natuurlijk het liefste met een frisse versnapering. Hieronder vind je daarom een heel tof recept voor kokosijs met eetbare bloemen.
Dit prachtige ijsje zelf maken? Vind hier het recept voor kokosijs met eetbare bloemen >
Bereiding
Bereidingstijd: 10 minuten
Bevriezingstijd: 4 uur
4 personen
Ingrediënten
400 ml kokosmelk
100 ml kokosboter
2 el agavesiroop
Korenbloemen of hibiscusbloemblaadjes als decoratie
Ijsvormpjes en houten stokjes
Bereidingswijze Kokosijs met Eetbare Bloemen
- Schud de kokosmelk goed en smelt de kokosboter. Giet in een grote bak (een schenktuit wordt aanbevolen) en meng.
- Voeg de agavesiroop toe aan de bereiding en meng het geheel goed door elkaar.
- Giet het mengsel in eskimovormpjes en bestrooi het met bloemblaadjes.
- Plaats de houten stokjes en vries ze 4 uur in.
- Nu is het tijd om lekker te genieten en even lekker af te koelen!
En, wanneer ga jij aan de slag met dit recept voor kokosijs met eetbare bloemen?
CategoriesRecepten & Trends