R

RECEPT GEVULDE PORTOBELLO MET BRIE & PESTO

recept gevulde portobello - gevulde portobello - gevulde portobello maken - portobello brie pesto - recept met brie en pesto - recepten met brie - gevulde portobello vegetarisch - vega recept

Op zoek naar een heerlijk vegetarisch recept dat al binnen 30 minuten op tafel staat? Dan is dit gerecht ideaal als je niet heel veel tijd hebt om te koken, maar toch een lekkere maaltijd op tafel wilt zetten! Hieronder vind je het recept voor de vegetarische gevulde portobello met brie en pesto.

Vind hier het vegetarische recept met gevulde portobello met brie en pesto

Ingrediënten (voor 4 portobello’s)

4 portobello’s 
150 gr brie 
70 gr baby spinazie
15 gr verse peterselie 
1 teentje knoflook 
Handje amandelen (+ extra als garnering)
10 gr parmezaanse kaas 
20 ml olijfolie 
Peper en zout

Ook lekker! Vind hier nog meer lekkere en vegetarische recepten > 

Bereidingswijze 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Begin met het maken van de pesto en mix hiervoor de peterselie, knoflook, parmezaanse kaas, amandelen en olijfolie in een keukenmachine. Maak de pesto verder op smaak met peper en zout.
  3. Besmeer de portobello’s met de peterselie pesto en beleg ze vervolgens met spinazie en plakjes brie. Rooster ze vervolgens in het midden van de oven voor in ongeveer 15 minuten.
  4. Hak als laatst de amandelen grof en besprenkel ze over de portobello’s.
  5. Nu is het tijd om te gaan genieten!

En, wanneer ga jij dit makkelijke en vegetarische recept voor gevulde portobello’s met brie en pesto?

BRON: CIELS TABLE TALES