kamperen nederland - campings nederland - last minute vakantie boeken 2020 - workation - camphanen
L

LAST-MINUTE STAYCATION TIP: POP-UP CAMPING DE CAMPHANEN

Wil je nog een last-minute vakantie in eigen land boeken dit jaar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alvast door de bomen gezocht voor je en hebben de ultieme tip voor je: pop-up camping de Camphanen! Voor wie altijd al op reis wilde met een camper. Ditmaal lekker dicht bij huis.

Het concept

Het reizende camping concept groeit elk jaar door naar een nieuwe locatie. Kortom: die mentale roadtrip waar we allemaal zo graag in willen springen. Denk aan een kampvuur, natuur, gezellige buitenzitjes, een BBQ, spelletjes: en dat allemaal in de camper van je dromen.

Die staat bij je inchecken namelijk al op je te wachten (er staan 25 unieke vintage ready-to-sleep-busjes op de camping), uitgestald en wel. Geen gedoe met een camper huren of camping spullen inslaan: alles is voor je geregeld. En aan het eind van de week? Dan hoef je niets anders te regelen dan je eigen spulletjes inpakken.

Inspiratie nodig? 7 x Podcasts over reizen >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GEZOCHT: Manus (van alles). De Camphanen draait op volle toeren en we komen eigenlijk een paar handjes tekort. Daarom zoeken we last minute nog een manusje van alles! Kun jij ons de laatste 2 weken van de zomervakantie en de weekenden van september helpen met allerlei klusjes die op de camping voorkomen? Denk aan het verversen van de zwembadfilter, opruimen van het terrein, vuilnis legen, afwassen, maar ook kleine technische klusjes zoals een defect lampje, of een paar blokjes hout zagen om een camper te levellen. Kortom, nogal allround! Voor Augustus zoeken we iemand die 2 volle weken kan. Vanaf september de weekends. Kun je alleen Augustus of alleen September..? Ook goed! Vergoeding €50 per gewerkte dag. Als je op de camping werkt kun je blijven slapen in onze crew caravan en eet je met ons mee; lekker makkelijk. PM ons of tag je suf als je iemand kent! #vakantiebaan #decamphanen #campinglife

Een bericht gedeeld door De Camphanen (@decamphanen) op

Type accomodatie

Alle campers zijn per week te boeken in drie verschillende categorieën: een vintage caravan of camper voor 4 personen, of een 5- tot 6-persoons vintage camper. Uiteraard kun je ook gewoon met z’n tweetjes komen hoor. Of met de kids. Leuk: alle accommodaties hebben een buitenzitje en luifel of tent en eigen sanitaire voorzieningen.

Ook leuk: 10 x Toffe Glampings in Nederland >

De data 

Deze editie duurt tot en met 26 september, dus boek snel je plek om deze zomer nog neer te strijken in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk met een meertje en helder water op steenworp (vlakbij Nijmegen). Handig als je met de auto komt, maar voor wie met het ov komt kan opgehaald worden door een van de twee eigenaren. Wat een service!

Workation op de camping

Stel je even voor: laptoppen met het geluid van vogeltjes op de achtergrond. Voor alle ZZP’ers en flexwerkers die de muren of zich af zien komen: boek De Camphanen Workation! Je kunt nu alvast een tweedaagse of midweek werken én kamperen boeken voor vanaf 31 augustus. De perfecte plek om in een rustige omgeving te werken terwijl je toch een vakantiegevoel hebt.

Er is genoeg ruimte, dus het is 100% coronaproof en na of tijdens jouw werkmiddag tussen het groen wordt er eten voor je klaargemaakt en kun je ontspannen activiteiten bijwonen. Check onderstaande foto even voor de tarieven & data!
kamperen nederland - campings nederland - last minute vakantie boeken 2020 - workation - camphanen

Psssst! Boek je nog een verblijf in augustus? Gebruik dan de code CAMPHANEN2020 voor 15% korting op alle boekingen! Boeken doe je hier >

En, met wie boek jij deze staycation of workation?

CategoriesNederland