W

WIN-ACTIE: WEEKENDJE WEG OP POP-UP CAMPING DE CAMPHANEN

kamperen nederland - campings nederland - last minute vakantie boeken 2020 - workation - camphanen

Wil je een heerlijke vakantie in eigen land boeken dit jaar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alvast door de bomen gezocht voor je en hebben de ultieme tip voor je: pop-up camping de Camphanen! Voor wie altijd al op reis wilde met een camper. Ditmaal lekker dicht bij huis.

 

Reizende pop-up camping de Camphanen

Na een succesvolle editie in 2020 strijken de Camphanen ook dit jaar weer neer, ditmaal op Landgoed Energy Up in Zeewolde, van 23 april tot en met 27 augustus. Het reizende camping concept groeit elk jaar door naar een nieuwe locatie in de natuur. Denk aan een kampvuur, natuur, gezellige buitenzitjes, een BBQ, spelletjes: en dat allemaal in de camper van je dromen. 

Die staat bij je inchecken namelijk al op je te wachten (er staan 25 unieke vintage ready-to-sleep-busjes op de camping), uitgestald en wel. Geen gedoe met een camper huren of camping spullen inslaan: alles is voor je geregeld. Alle campers zijn per week te boeken in drie verschillende categorieën: een vintage caravan of camper voor 4 personen, of een 5- tot 6-persoons vintage camper. Uiteraard kun je ook gewoon met z’n tweetjes komen. Of met de kids.

Meer toffe pop-up camping in Nederland >

Good to know: alle accommodaties hebben een buitenzitje en luifel of tent en eigen sanitaire voorzieningen. En aan het eind van de week? Dan hoef je niets anders te regelen dan je eigen spulletjes inpakken.

Win-actie: een weekendje in de vintage camper

Vorige jaar boekten wij een last-minute getaway bij reizende camping de Camphanen en we waren gelijk fan. Logeren tussen het groen bij een rustig meertje met aanschuifdiners, spelletjes, kampvuurtjes, een eigen BBQ en meer van dat soort leuks: het was te gek.

En nuuuu mogen wij dus twee ándere mensen blij maken met zo’n mini-vakantie in het pronkstuk van de pop-up camping, van 24 tot 26 juni. Zo leuk! 

Wat te doen om kans te maken? Laat een reactie achter bij onderstaande post. De win-actie loopt tot en met de eerste week van juni 2021. 

 
 
 

En, met wie boek jij deze staycation of workation?

CategoriesNederland