B

BUCKETLIST: OVERNACHTEN IN EEN FRANSE BOEKENWINKEL

hotels parijs - overnachten parijs - overnachten boekenwinkel - bijzonder overnachten parijs - slapen in parijs - accommodatie parijs - overnachting parijs

Opzoek naar een bijzonder plek om te overnachten in de stad van de liefde? Wat dacht je van slapen tussen 4500 boeken?! Hieronder vind je alles wat je moet weten over overnachten in deze Franse boekenwinkel in Parijs.

Vind hier alles over het overnachten in deze Franse boekenwinkel in Parijs > 

In het midden van de historische wijk Le Marais heeft hotelketen Paris Boutik een hotelkamer gemaakt met de naam La Libraire. Hier slaap je tussen 4.500 boeken in een prachtige kamer. Een echte droom natuurlijk voor de boekwurmen onder ons. Daarnaast heeft deze accommodatie een super handige ligging, namelijk super centraal en makkelijk te bereiken!

Boutique Hôtel

Paris Boutik heeft in 2016 een nieuw hotelconcept bedacht. Zij creëren comfy hotelkamers in een thema van een echte Parijse winkel. De kamers zijn verspreid over de stad en vind je op handige locaties. Eén van hun hotelkamers is La Libraire, wat vroeger echt een boekenwinkel was.

Parijs City Guide: 14 x de leukste dingen om te doen in Parijs vind je hier >

hotels parijs - overnachten parijs - overnachten boekenwinkel - bijzonder overnachten parijs - slapen in parijs - accommodatie parijs - overnachting parijsVan buiten lijkt het gewoon een boekenwinkel….

La Libraire 

De hotelkamer is 45 vierkante meter en is geschikt voor twee tot vier personen. Deze kamer is alleen anders dan de meeste hotelkamers! Je kunt hier bijvoorbeeld wel roomservice bestellen, maar je kiest hierbij uit eten van de omliggende aangesloten restaurants. Daarnaast is er in de kamer een koelkast te vinden en een magnetron om een maaltijd in op te warmen.

De vide van de kamer is klassiek en lekker romantisch. De houten balken aan het plafond, boekenkasten vol met prachtige boeken en de fijne bank zorgen ervoor dat het binnen geen straf is! Ook in de badkamer vind je een goed gevulde boekenkast, dus zelfs hier hoef je je niet te vervelen.

hotels parijs - overnachten parijs - overnachten boekenwinkel - bijzonder overnachten parijs - slapen in parijs - accommodatie parijs - overnachting parijs

Zin om bijzonder te overnachten in Parijs? Hier boek je de Franse boekenwinkel hotelkamer > 
En, wanneer ga jij overnachten in deze Franse boekenwinkel in Parijs?

CategoriesEuropa