5

5 x KERSTPAKKETEN DIE WÉL LEUK ZIJN OM TE GEVEN/KRIJGEN

originele kerstpakketten

Pasta , ragout en chocolademelk – het zijn dé ‘cadeaus’ die in een gemiddeld kerstpakket zitten. Lekker origineel, not. In de lekkerste maand van het jaar wil je je werknemers trakteren op een kerstpakket waar je personeel écht blij mee is, en daarbij helpen we je een handje.

Yes: 5 x originele kerstpakketten die wél goed worden ontvangen. Wedden?

Een culinair kerstpakket

Ja, jullie kennen ons. Van eten, drinken (en het liefst gecombineerd) worden wij het gelukkigst. Maar dan niet per se van ragout en droge pasta. Dus ga je voor een food kerstpakket, kies dan voor een originele variant. Zo vonden we op Kerstpakkettenplaza.nl bijvoorbeeld een box genaamd ‘champagne feest’, ‘kleine tapas’ en ‘merlot maatje’, waarbij het pakket vol zit ingrediënten voor een borrelavondje. Maar dit kerstpakket uitkiezen vanwege de verleidelijke naam is ook geen gek idee ;-).

Een duurzaam kerstpakket

Steeds meer bedrijven vinden het ook belangrijk om in hun kerstpakket een (duurzame) boodschap mee te geven. En dat is mooi, want duurzaamheid ís ook heel belangrijk. Een maatschappelijk verantwoorde box is dit jaar dan ook enorm in trek. Daarbij hebben bedrijven keuze tussen een pakket met Fairtrade producten, maar bedrijven kunnen er bij Kerstpakkettenplaza ook voor kiezen om bij ieder afgenomen kerstpakket een goed doel naar keuze te steunen.

Een kaas(plank) pakket

Ja, deze hadden we ook onder ‘culinair kerstpakket’ kunnen schalen, maar zo’n compleet pakket met kazen als camambert, gorgonzola, brie, truffel manchego en burrata is toch wel écht next level. Daarnaast is het pakket makkelijk samen te stellen: kies een fles (rode) wijn uit, laat je kaasboer je helpen met een leuke selectie en presenteer dit alles op een leuke kaasplank. Best een origineel kerstpakket, toch?

Een do-it-yourself kerstpakket

Een kerstpakket dat ook altijd goed in de smaak valt is er eentje waaruit een ervaring voortvloeit. Een pakket met alle ingrediënten om een winter BBQ of -picknick te organiseren, bijvoorbeeld. Ook kwamen we een pakket tegen met alle tools om zelf whisky te maken (moet dat ene personeelslid natuurlijk wél van whisky houden), maar leuk om te doen is het zeker!

En, wat voor kerstpakket geef jij deze december (óf hoop je te krijgen?!)

CategoriesGive