G

GEBAK TIJDENS DE HALVE FINALE: MAROKKAANSE BAKKERS & PATISSERIE IN AMSTERDAM

marokkaanse bakker amsterdam - marokkaanse patisserie amssterdam

Marokkaanse bakkers in Amsterdam draaien overuren door het succes van het Marokkaanse voetbalelftal op het WK in Qatar. Supporters kopen massaal gebak met afbeeldingen van Marokkaanse spelers en hoewel veel vitrines inmiddels (bijna) leeg zijn, kan je bij deze Marokkaanse patisserie zaken in Amsterdam zéker proberen om nog een gebakkie te scoren.

Boulangerie Marrakech: In deze Marokkaanse bakkerij in Amsterdam wordt gebak met de afbeelding van speler Hakim Ziyech het meest verkocht. Maar ook die met de Marokkaanse vlag doen het goed, net als de typisch Marokkaanse koekjes.

Bakkerij Al Maghrib: deze bakkerij in Bos en Lommer staat in Amsterdam bekend als een van de beste Marokkaanse bakkers. Van brood tot banket en van luxe broodjes en Marokkaanse koekjes, vanaf 07:00 staan ze hier klaar voor al je lekkernijen.

11 x Halal restaurants in Amsterdam >

Boulangerie – Patisserie Du Paris: geliefd om hun Marokkaanse ontbijt, maar ook voor gebakjes ben je hier aan het juiste adres in Slotervaart.

Croissanterie El Mauri: Marokkaans ontbijten in de Pijp? Van eitjes met olijfolie, komijn en la vache qui rit tot een verse tortilla of een panini met lamsvlees: hier ontbijt je like a champ.

Bakkerij Kardas: op de Javastraat in Amsterdam Oost is Kardas een populaire hotspot voor Marokkaanse lekkernijen. Kardas (ook wel gardas) staat voor vriend, maat of broer en zo zien ze hun klanten dan ook: ze willen iedereen thuis laten voelen in deze bakkerij in Amsterdam.

En, bij welke van deze Marokkaanse bakkers in Amsterdam scoor jij gebak voor de halve finale tegen Frankrijk?

CategoriesFijne Foodspots