O

OOSTERSE GERECHTEN BIJ MR. SAM ASIAN BISTRO

mr sam asian bistro - hotspots amsterdam - aziatische restaurants amsterdam - uit eten in amsterdam - restauranttips amsterdam - hotspots amstedam

Als je in Amsterdam woont is de kans groot dat je al een aantal keer voorbij dit zaakje bij het Stadionplein bent gefietst. Ook wij zijn er minstent 12 keer voorbij getrapt voordat we naar binnen liepen. En olé voor ons, want onze culinaire avond uit bij Mr. Sam Asian Bistro hadden we niet willen missen.

Mooie en pure smaken van Azië in de relaxte sfeer van een bistro, dat is wat je kan verwachten bij Mr. Sam, de zaak die Chef Sam Yeh van zijn ouders overnam en samen met zijn vrouw transformeerde tot een semi-chic maar vooral gezellig restaurant met een verfijnde keuken.

Meer restauranttips in Amsterdam en omstreken >

Doorvertellen

Daarmee is de Amsterdamse Stadionbuurt sinds 2016 een culinaire hotspot rijker. Steeds meer gasten weten het hoekpand te vinden voor een avond uit. Een restaurant die ze waarschijnlijk wel kenden van zien, maar voorheen nooit naar binnen stapten. Wat zeker is is dat ze na hun bezoek niet teleurgesteld worden en het woord doorvertellen – net als wij.

mr sam asian bistro - hotspots amsterdam - aziatische restaurants amsterdam - uit eten in amsterdam - restauranttips amsterdam - hotspots amstedamMr. Sam Asian Bistro – hotspots Amsterdam – Aziatisch uit eten Amstedam

WOW! Dit wist je nog niet over sushi >

Zowel de sfeer als de bediening en het drinken als het eten zal je aangenaam verrassen. De kleine oosterse gerechten (van sushi rolls tot peking pancakes en coconut crème brûlée) worden op een speelse manier geserveerd een westerse twist. Ook de muziekknop maakt later op de avond een kleine twist, waardoor de gezelligheid in de Aziatische Bistro toeneemt. Voor je het weet zit je vier uur lang aan tafel. Wij houden ervan!

 

CategoriesFijne Foodspots