V

VIDEOLAND TIP VOOR HET WEEKEND: NEDERLANDSE OORLOGSFILM ‘DE OOST’

netflix film de oost - netflix de oost - de oost film - oorlogsfilm de oost - oorlogsfilm netflix de oost - de oost kijken - de oost trailer - de oost verhaal

Zoek je nog een goede film voor jouw aankomende bankavondje? Onze tip: De Oost. Deze oorlogsfilm volgt een soldaat (Johan) vanaf het moment dat hij in Indonesië aankomt. Hieronder vind je alles wat je over deze Videoland film wilt weten. 

Vind hier alles wat je moet weten over de Videoland oorlogsfilm ‘De Oost’ > 

Films over oorlog

Eigenlijk ieder jaar verschijnt er wel een goede oorlogsfilm, een genre dat iedere keer publiek blijft trekken. Er zijn ook allerlei verschillende soorten oorlogsfilms. Soms met veel actie, soms met meer drama of een verhaal dat zich niet afspeelt aan de frontlinie, maar meer op de achtergrond.

Ook leuk! Vind hier nog meer series en films om dit weekend te kijken > 

Het verhaal

Deze oorlogsfilm speelt zich af in 1946. Een Nederlandse soldaat (Johan) wordt samen met honderdduizend anderen uitgezonden om alles goed te regelen in Nederlands-Indië. Langzamerhand raakt Johan in de ban van Raymond Westerling, een charismatische legerkapitein. Wanneer de oorlog uit de hand loopt en Westerling het verzet van de bevolking steeds harder neerslaat, wordt de lijn tussen goed en slecht voor Johan steeds vager.

De trailer van oorlogsfilm ‘De Oost’

videoland de oost // videoland de oost // oorlogsfilm de oost // videoland tip de oost // videoland tips de oost

En, kies jij de oorlogsfilm ‘De Oost’ uit voor jouw volgende bankavondje? Wij zeker wel!

CategoriesChill