W

WEEKEND TIP: JAPANSE NISHI MARKT IN ROTTERDAM

Japanse winkel Rotterdam - weekend tip Rotterdam - Nishi market high tea - Nishi photoboot - Kawaii Japan shop - hotspot Rotterdam - jushi cafe Rotterdam -

Klein Japan in Rotterdam, je vind het op de levende Meent. Geniet hier van lokale snacks, scoor typische gadgets, ga voor een Japanse coupe of slurp kleurrijke bubble tea’s. Dit is onze weekend tip: De Japanse Nishi Markt in Rotterdam!

Girls Who is er weer met een weekend tip! Ervaar de Japanse popcultuur op de Nishi markt in Rotterdam >

Japanse winkel in Rotterdam

Altijd al naar Japan willen gaan? Dan is dit je kans. Of nouja, meer om te proeven van de Japanse sferen, cultuur en (uiteraard) lokale lekkernijen. Want de Nishi markt komt van oorsprong uit Japan, maar vind je gewoon in ons kikkerlandje. In de moderne stad Rotterdam, op de altijd bruisende Meent 7 – 9 om precies te zijn!

Wees gewaarschuwd: de mini markt is van top tot teen ingericht in de enorm zoete Kawaii-stijl. Een stap binnen en je vergeet bijna dat je ‘gewoon’ in Nederland bent.

Dit zijn onze weekend tips in Amsterdam >

Meer dan lekkernijen

Bubble tea, mochi, springrolls en gyoza. Ondanks we dol zijn op deze producten en je hier ook uitgebreid van kunt genieten, biedt Nishi meer. Het is een écht Full Japanse experience!

Zo kun je hier je garderobe aanvullen met fashionitems, die je in de toffe roze paskamers kunt passen. Maar, je kunt hier ook terecht voor Japanse boeken, woonartikelen, schrijfwaren en schoonheidsproducten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om in een roze reuzenrad te zitten voor een rondje (of twee). Toch liever bij de lekkernijen blijven? Dan is de Nishi high tea perfect!

Japanse winkel Rotterdam – Weekend tip Rotterdam – Nishi market high tea – Nishi photoboot – Kawaii Japan shop – Hotspot Rotterdam – Jushi cafe Rotterdam –

Veganistische & biologische reis

Naast dat Nishi Japans schreeuwt, ligt de focus ook op veganistische en biologische producten. Zo kun je in de winkel terecht voor een Kawaii-stijl kapsel, waarbij de kappers uitsluitend met veganistische en biologische producten werken. Maar, de veganistische reis gaat verder in het Jushi café, waar de kleurrijke drankjes en snacks volledig vegan zijn!

Say Cheese!

Ook leuk is om met je gezelschap de Nishi photoboot in te stappen. Zo zet je deze Kawaii ervaring voor altijd vast! Maar, eigenlijk.. is heel het roze interieur wel fotowaardig.

En, ga jij dit weekend de Japanse Nishi markt in Rotterdam bezoeken?

Omslagfoto: Nishi Market Rotterdam


CategoriesChill