N

NIEUWE RESTAURANTS IN DEN HAAG: 6 x HOTSPOTS

Nieuwe restaurants in Den Haag - Uit eten Den Haag - Culinair dineren Den Haag

Den Haag heeft er weer een aantal nieuwe restaurants bij en dat betekent: smuller maar! Of je nu in Den Haag woont of er speciaal heen gaat om te dineren, en of je nu zin hebt in een snelle hap of in een uitgebreid culinair gangendiner, er is voor ieder wat wils bijgekomen. Met deze nieuwe aanwinsten is het aanbod van restaurants in Den Haag nóg veelzijdiger geworden. Dit zijn de leukste nieuwe restaurants in Den Haag op een rijtje!

Op zoek naar nieuwe restaurants in Den Haag? Dit zijn ze op een rijtje >

1. Culinair dineren in Den Haag: Elea

“Modern en culinair met subtiele Griekse invloeden”, klinkt dat als iets voor jou? Ga dan vooral eten bij het gloednieuwe restaurant in Den Haag genaamd ‘Elea‘ (oud Grieks voor ‘olijf’)! Je kunt er a la carte bestellen, maar eigenlijk wil je hier gaan voor het vijf-, zes-, zeven-, of negengangenmenu! Met kreeft, zwezerik en lam op het menu dus zeker een aanwinst tussen alle nieuwe restaurants in Den Haag te noemen.

2. Afghaans eten in Den Haag: Sarban

Sinds een paar weken kun je overheerlijk én authentiek Afghaans eten in Den Haag, namelijk bij de gloednieuwe vestiging van Sarban. Je kon eerder al terecht bij de vestigingen in Den Bosch, Utrecht en Tilburg, maar nu voegt Sarban zich dus ook bij het lijstje nieuwe restaurants in Den Haag! Je stelt er je eigen driegangenmenu samen of je kiest voor het ‘kennismakingsmenu’, waarbij je allerlei kleine versies van de voor- en hoofdgerechten krijgt waardoor je meer dan de helft van het hele menu kunt proeven!

3. Nieuwe vestiging Wagamama: Den Haag

Het welbekende Aziatische restaurant Wagamama heeft sinds eind vorig jaar dan ook eindelijk een vestiging in Den Haag! Geniet er van de populaire curry’s, ramen of teppanyaki, daarmee kan het gewoon niet mis gaan. Ohja, je mag de ‘bang bang cauliflower’ natuurlijk niet missen. Perfect voor de snelle hap, maar niet voor uitgebreid tafelen! Ideaal als je daar zin in hebt, de volgende keer dat je in Den Haag bent!

4. Calanddock

Nieuwe restaurants in Den Haag zijn altijd welkom, en dat wisten de eigenaren van restaurant Calanddock ook! Je eet er sinds deze maand de hele dag lang geweldige Turkse delicatessen. Voor een traditioneel Turks ontbijt betaal je een vaste prijs van €11,50 per persoon of bestel je kleine gerechtjes van gemiddeld 5 euro per stuk. Voor het avondeten bestel je er vooral lekkere vlees- of visgerechten, en sluit uiteraard af met lekkere baklava!

Meer nieuwe restaurants in Den Haag vind je onder de foto >

5. Streetfood in Den Haag: Sababa

Streetfood uit het Midden-Oosten haal je vanaf nu bij Sababa in Den Haag. Je eet er lekkere klassiekers als verse falafel en huisgemaakte hummus, of juist lekkere pita’s met shoarma of aubergine! Maar de échte aanraders zijn volgens Sababa de harrissakroketten! Misschien ken je de streetfood trouwens al, het restaurant heeft al drie vestigingen in Amsterdam. Benieuwd geworden?

Meer nieuwe restaurants in Den Haag vind je onder de foto >

6. Burrito’s bij Chidoz: Nieuwe restaurants in Den Haag

Deze maand opende ook burrito-restaurant Chidóz haar deuren in Den Haag! ‘Legendarische burrito’s’, daar draait het allemaal om bij dit fastfood restaurant. Ze hebben er alle vullingen voor burrito’s die je je maar kunt bedenken, inclusief vegan opties. Leuk feitje: bij de opening van dit restaurant op 5 mei werden de eerste 100 burrito’s gratis weggegeven!

En, naar welke van deze nieuwe restaurants in Den Haag ga jij?

Bron omslagfoto: Elea

CategoriesFijne Foodspots