N

NIEUWE LAPTOP NODIG? DEZE KOMEN HET BEST UIT DE TEST

laptop schoonmaken - schoonmaken laptops - schoonmaaktips laptop - hoe maak ik een laptop schoon

Een team van experts is op de beste plek om die vraag te beantwoorden, door elk jaar talloze laptops te reviewen en deskundige kennis te hebben in deze categorie. Elke laptop die ze beoordelen, ondergaat verschillende tests, waaronder synthetische benchmarktests, schermanalyse, batterijverbruik en dagelijks gebruik. De HP laptops die de hoogste scores krijgen, komen in aanmerking voor deze beste lijst, dus je weet dat je eersteklas kwaliteit krijgt. De beste HP laptop kies je dus zeker als je een van de volgende exemplaren koopt. 

HP Envy 16

De HP Envy 16 is een van de beste HP-laptops van de afgelopen jaren. De tests van experts toonden aan dat het snelle prestaties biedt voor makers van inhoud, waardoor het een geschikt alternatief is voor de MacBook Pro voor mensen met een beperkt budget. De laptop wordt aangedreven door een Intel Core i7-12700H en Nvidia RTX 3060 GPU, en kan dus razendsnel taken uitvoeren zoals videobewerking en casual gamen, met superieure scores dan zelfs de Dell XPS 15. De levensduur van de batterij is ook uitstekend, met een duur van 8 uur en 42 minuten, ondanks het feit dat hij een energieverslindende grafische chip heeft. De brede connectiviteitsopties zijn ook geweldig, net als de webcamkwaliteit, wat handig is als je regelmatig videogesprekken voert. Het 16-inch scherm heeft een prettig hoge resolutie van 2560 x 1600, wat resulteert in scherpe beelden.

HP Victus 16

De HP Victus 16 zou een geweldige optie moeten zijn als je meer op zoek bent naar een betaalbare gaming-laptop. Het witte model dat we ter beoordeling hadden, zag er uitstekend uit, met een ander kleuraanbod dat het apart maakte in vergelijking met meer onopvallende rivalen van bijvoorbeeld Lenovo en Dell. Het volledig plastic frame leidt echter tot wat geratel en de bouwkwaliteit is misschien een beetje middelmatig. De poortselectie is in orde, met een selectie die betrekking heeft op USB-A en USB-C, evenals een SD-kaartlezer, Ethernet en HDMI-uitgang. Het toetsenbord van de Victus 16 biedt een pittige en stille toetsaanslag, wat beter is dan de zachtere, papperigere toetsen die experts op andere laptops hebben getest, hoewel er geen RGB-verlichting is en sommige toetsen een beetje dicht bij elkaar staan.

HP Omen 16

Als je op zoek bent naar een krachtige HP gaminglaptop, hoef je niet verder te zoeken dan de HP Omen 16. De AMD-combinatie van een Ryzen 7 5800H-processor en een Radeon RX 6600M GPU leverde solide prestaties bij de native 1440p-resolutie van de laptop en nog snellere FPS-snelheden bij 1080p. Er wordt genoeg snelheid aangeboden voor vrijwel elke reguliere game, maar het is de moeite waard om op te merken dat de RX 6600M GPU binnenin achterblijft bij zijn Nvidia-tegenhanger, de RTX 3060, die is gemonteerd op vergelijkbaar geprijsde laptops van bijvoorbeeld Dell. Aan de voorkant van de processor bood de Ryzen 7 5800H indrukwekkende prestaties in de benchmarks, en voedde deze HP Omen 16 met gemak aan. Bovendien bood 16 GB RAM een goede snelheid, en de 512 GB SSD is positief pittig.

CategoriesNiet gecategoriseerd